KAOS

KUĆU CHRISA BROWNA OKRUŽILA POLICIJA Pjevač se zabarikadirao, navodno je ženi prijetio oružjem

Chris Brown
 Danny Moloshok / REUTERS

R'n'b pjevač Chris Brown zabarikadirao se u svojoj kući koju je okružila policija, a prema tvrdnji TMZ-a, navodno se kani predati, nakon čega će vrlo vjerojatno biti uhićen. Policija je pred pjevačevu kuću stigla nakon ranojutarnjeg poziva zasad neimenovane žene koja je zavapila da joj je pjevač, poznat po problemima s ponašanjem i zakonom, prijetio pištoljem.

Nakon što je policija došla s nalogom za pretres, Brown ih nije pustio unutra pa je policija zauzela poziciju ispred njegove kuće, a on je u jednom trenutku kroz prozor navodno bacio torbu u kojoj je bio najmanje jedan pištolj i nešto droge.

Policijski službenik Tony Im potvrdio je za časopis People da je policija zaprimila poziv žene u 3:11 ujutro. 'Žena je tijekom poziva urlala i tražila pomoć', rekao je Im te je dodao da policija još uvijek prikuplja informacije o novonastaloj situaciji. Prema policiji, nije jasno je li Brown bio u svojoj kući kada je policija pozvana.

Brown je u međuvremenu na svojem Instagram profilu objavio tri videa u kojima policiju optužuje za, prema njemu, nepravovremene intervencije kada bi ih pozvao zbog, kako kaže, prerevnih obožavatelja i uhoda.

'Svaka tri mjeseca smislite nešto', kaže Brown u jednom od videa. 'Istovremeno, kada god zovem policiju zbog ljudi koji me uhode i ugrožavaju mi život, oni dođu tek dan poslije.'

Policija je objavi za medije opovrgnula tvrdnje da je pred Brownovu kuću poslana specijalna policija te su dodali da nemaju saznanja o nalogu za pretres i da ne mogu potvrditi da je pištolj u nekoga bio uperen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:18