BRZI I ŽESTOKI

Kulminirala svađa dvojice holivudskih snagatora: ‘Kakav manipulator, ne želim da spominje njegovo ime‘

Dwayne Johnson u intervjuu za CNN komentirao je otvoreno pismo i poziv Vina Diesela da se vrati franšizi

Brzi i žestoki 6

 Universal Pictures/AFP

Najplaćeniji glumac na svijetu i najpoznatiji hoolivudski snagator Dwayne Johnson (49) doista ima razloga za zadovoljstvo. Producirao je i glumio u dva velika filmska hita (Krstarenje džunglom i Crvena tjeralica), a pokrenuo je i vlastiti brend tequile Teremana - čija prodaja ide odlično.

Prema jednoj anketi, gotovo polovica ispitanih Amerikanaca voljela bi ga jednog dana vidjeti kao predsjednika SAD-a.

Za CNN je dao intervju u kojemu je govorio o uspješnoj poslovnoj godini, a osvrnuo se i na mogući povratak snimanju nastavka uspješne franšize 'Brzi i žestoki' te političkim ambicijama.

Odgovorio je i na otvoreno pismo kolege glumca Vina Diesela koji je u studenome putem Instagrama pozvao Johnsona da snimi prvi dio finala 'Brzih i žestokih', koji u kino dvorane stiže 2023. godine.

Podsjetimo, svađa ovih dviju velikih zvijezda akcijskih filmova krenula je prije desetak godina na snimanju petog nastavka 'Fast Five'. Tada je Dwayne objasnio da su njih dvojica potpuno različite osobe koje na različite načine pristupaju snimanju filmova.

- Jako me iznenadila Vinova poruka na Instagramu. Zadnji put smo privatno razgovarali prošloga lipnja kada sam mu vrlo jasno rekao da se neću vraćati franšizi. Pokazao sam čvrst stav, ali govorio sam srdačno i rekao da ću uvijek biti podrška glumačkoj ekipi, ali da nema šanse da se više ikada vratim, rekao je.

Također je komentirao da nedavnu objavu Vina Diesela smatra manipulacijom.

- Nije mi drago što je u objavi spomenuo svoju djecu, kao i smrt Paula Walkera. Neka ih ne spominje u tom kontekstu. Razgovarali smo o tome prije nekoliko mjeseci i sve smo razjasnili. Moj cilj je cijelo vrijeme bio završiti nevjerojatno putovanje, rekao je za CNN.

Što se tiče političkih ambicija, Johnson je za CNN izjavio da je ganut podrškom Amerikanaca da se kandidira na izborima za predsjednika, ali da on ne zna ništa o politici. Kaže da ima mentalitet vođe, da je domoljub, ali da političar definitivno nije.

image

Brzi i žestoki 5, Vin Diesel i Dwayne Johnson

AFP
image

Brzi i žestoki 7

Universal Pictures/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:56