OSJEĆALA JE PRITISAK

Kylie Jenner dala obožavateljima uvid u svakodnevicu: Ipak, nije otkrila veliku tajnu

Kylie je uživala u danu sa svojim sinom, sjedila s njim u travi i držala ga dok je stajao u zelenilu

Kylie Jenner

 Screenshot/instagram/Kylie Jenner

Kylie Jenner je obožavateljima putem Instagrama otkrila kako joj izgleda život otkako je majka dvoje djece, piše Page Six.

image

Kylie Jenner i maleni sin

Screenshot/instagram/

Jedna od sestara Kardashian dala je uvid u svakodnevicu svoje obitelji, Travisa Scotta, njihove kćeri Stormi Webster i devet mjeseci starog sina, čije ime još uvijek nije objavljeno u javnosti. U Instagram objavi objavljenoj u ponedjeljak, Jenner je podijelila nekoliko slika svoje obitelji, uključujući jednu fotografiju na kojoj nosi crnu haljinu bez leđa dok drži bebu i hoda pored Scottove četverogodišnje kćeri Stormi Webster.

image

Kylie Jenner, Stormi i sin

Screenshot/instagram/

Na drugim fotografijama, Kylie je uživala u danu sa svojim sinom, sjedila s njim u travi i držala ga dok je stajao u zelenilu.

Nakon što su u veljači dobili svoje drugo dijete, Scott i Jenner prvo su svome sinu dali ime Wolf Webster. Međutim, sljedeći mjesec reality zvijezda je objavila da su se odlučili za promjenu.

- Samo da znate, ime našeg sina više nije Wolf - napisala je na svojoj Instagram priči 21. ožujka, dodavši da se jednostavno "nisu osjećali kao da je to uistinu njegovo ime".

Iako Jenner i Scott nisu otkrili ime svog sina, 25-godišnja Jenner je ispričala da je osjećala pritisak pri izboru imena Wolf tijekom boravka u bolnici nakon njegova rođenja.

- Stvarno nismo imali neko posebno ime - rekla je svojoj mami, Kris Jenner, u epizodi showa “The Kardashians” objavljenoj 29. rujna.

image

Kylie Jenner i maleni sin

Screenshot/instagram/

- Mislili smo da će nam ime sinuti kad ga vidimo, ali nije - nastavila je i dodala da su tada morali potpisati rodni list jer bi ga inače morali registrirati bez imena ili broja socijalnog osiguranja te se osjećala "pod pritiskom". Jenner je rekla da je odabrala to ime nakon što ga je predložila njezina sestra Khloé Kardashian.

Unatoč promjeni imena djeteta, Jenner je istaknula da se njezin sin na rodnom listu još uvijek zove Wolf.

image

Kylie Jenner

Screenshot/instagram/

- Moje dijete se i dalje zove Wolf. Javit ću vam kad ga promijenim - stidljivo je rekla pri završetku druge sezone hit showa na Huluu i dodala da će nam možda otkriti u trećoj sezoni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:50