ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Kylie Jenner odbila komentirati glasine o prekidu: ‘Ne želim razgovarati o tome...‘

Osim toga, rekla je da ne obraća pažnju na spekulacije fanova o tome da je glumac utjecao na njezin stil odjevanja

Timothee Chalamet i Kylie Jenner

 Golden Globes/Picturelux/Profimedia/Golden Globes/picturelux/profimedia

Kylie Jenner izbjegla je pitanje o Timothéeu Chalametu, a trenutno se nagađa da su prekinuli. Osnivačica Khyja tijekom njezinog intervjua u New York Timesu objavljenom u četvrtak odbila je priznati je li na njezinu novu eru kraćih noktiju, manje šminke i neutralnih krojeva utjecao glumac iz "Dine".

"Ne znam kako se osjećam zbog toga", rekla je dok je petljala po svojim bilješkama. "Jednostavno ne želim razgovarati o osobnim stvarima."

Jenner (26) nadalje je rekla da nije obraćala pozornost na nagađanja obožavatelja na društvenim mrežama o Chalametovom utjecaju na njezino odijevanje jer se isključivo usredotočuje na povratne informacije koje se odnose na njezin posao.

Posljednjih godina zvijezda "Kardashiansa" promijenila je svoj stil od tinejdžerskog. Nosila je ranije zelene, tirkizne i ružičaste perike, a čak je 2015. na društvenim mrežama promijenila ime u ‘King Kylie‘.

Unatoč sve većem smislu za modu, reality zvijezda je prošle godine rekla za magazin WSJ da je Kraljica Kylie, "ono što jesam u svojoj srži".

Nedavno je Jennerina aktivnost na društvenim mrežama potaknula podijeljene glasine. Nakon što je na TikToku podijelila svoju jutarnju rutinu, bez Chalameta (28) igdje na vidiku, obožavatelji su na Redditu rekli da je njezin novi video možda "blago lansiranje" njezinog navodnog prekida s glumcem.

@kyliejenner

not me posting this for 3rd time

♬ original sound - Kylie Jenner

"Stiže li objava prekida?", jedna je osoba upitala uz snimak zaslona članka o Jennerinom TikToku.

"Da, i priča o tome kako ‘procvjeta‘ sama, kao da joj ne treba muškarac", dodao je drugi.

Jenner i Chalamet, koji su prvi put potaknuli glasine o romansi prošlog proljeća, nisu viđeni zajedno od dodjele Zlatnih globusa 7. siječnja 2024. Prije Chalameta, Jenner je bila romantično povezana s bivšim dečkom Travisom Scottom, s kojim ima šestogodišnju kćer Stormi i dvogodišnjeg sina Airea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:11