REALITY SHOW NA SUDU

Kylie Jenner svjedočila u parnici od 100 milijuna dolara: ‘Ta žena mi je prijetila da će me prebiti‘

Kylie je hodala s Tygom, koji s Chynom ima sina Kinga Caira. Nakon što se za to doznalo, Chyna se upustila u vezu s Robom Kardashianom

 Kylie i Kendall Jenner

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kylie Jenner nastavila je jučer svjedočiti u parnici teškoj 100 milijuna dolara koju je američki model i plesačica Blac Chyna pokrenula protiv njezine obitelji Kardashian. Reality zvijezda ispričala je sudu o prijetnjama za koje tvrdi da joj je Chyna slala u prošlosti.

Kylie (24), ispitala je Chynina odvjetnica Lynne Ciani o izjavama koje je dala u prethodnom iskazu u kojima je rekla da vjeruje da je Chyna nožem prerezala ruku bivšem dečku reperu Tygi.

"To sam čula, da", rekla je Kylie prije nego što je upitana je li se ikada osjećala ugroženom od strane bivše djevojke svog brata.

image

Blac Chyna

Amy Sussman

"Sjećam se da sam se jednom probudila i dočekala su me neke prijeteće poruke. Koliko se sjećam, poslala mi je hrpu emotikona s likom vraga i rekla kako odbrojava dane kada će me istući."

Kylie je dodala da su joj poruke na starom telefonu i da je na njih gledala kao na praznu prijetnju. Uspješna mlada poduzetnica također na sudu iznijela kako joj je Tyga rekao da se Chyna drogira, zbog čega je pretpostavila da je možda bila napušena kada je slala te poruke.

Kylie je ranije hodala s Tygom, koji s Chynom ima 9-godišnjeg sina Kinga Caira. Nakon što se doznalo za njihovu romansu, Chyna se upustila u vezu s Kylienim bratom, Robom Kardashianom.

Na sudu su 24-godišnjakinju pitali i o njezinom kasnijem odnosu s Chynom, nakon što se zaručila za Roba.

"Mislim da smo imali OK odnos. Željela sam da on bude korektan i provela sam puno vremena s njezinim sinom. Htio sam da ta veza mom bratu uspije."

image

Travis Scott, Kylie Jenner i Stormi Webster

Chelsea Lauren/shutterstock

Chyna i Rob naposljetku su se preselili u njezin dom u Hidden Hillsu, što je Kylie ponudila bratu nakon što joj se povjerio želi živjeti pod istim krovom sa svojom djevojkom.

Kylie je upitana jesu li plaćali stanarinu dok su tamo živjeli, na što je ona otkrila da nisu, rekavši sudu da ne bi očekivala da njezin brat plaća stanarinu.

Na pitanje o svađi oko kabela iPhonea, Kylie je pak posvjedočila da joj je Rob rekao da ga je Chyna, dok je igrao video igrice, pokušala zadaviti kabelom.

"Upotrijebio je riječi 'ona me pokušavala ubiti ' i ja sam to ozbiljno shvatila", rekla je Chyninoj odvjetnici.

Do tada je navijala za bratovu vezu, ali nakon tog incidenta počela je sumnjati da je Chynina ljubav prema Robu lažna, rekavši na sudu da ne zna kako bi netko to mogao učiniti nekome koga voli.

Također je na sudu izjavila kako se nada da Chyna nije bila s Robom samo njoj u inat, ali sumnja da je upravo to bio slučaj.

"Baš sam se tako osjećala", rekla je na sudu.

image

Kylie Jenner

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kylieino svjedočenje najnoviji je moment u ovoj napetoj i često vrlo emotivnoj sudskoj borbi između Chyne i obitelji Kardashian, piše američki portal ETonline. Chyna je prvi put podnijela građansku tužbu od 100 milijuna dolara u listopadu 2017. protiv Roba (zbog napada, zlostavljanja, uznemiravanja) i njegove obitelji (kleveta), tvrdeći, da su medijski grabežljivci, da je sramote na društvenim mrežama i da su uništili njezinu hit televizijsku emisije "Rob & Chyna" kao oblik "osvete" što je napustila Roba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:22