PRITISAK SLAVE

Lady Gaga pohvalila Taylor Swift zbog borbe s poremećajem prehrane: ‘Ispuniti sve standarde ljepote je nemoguće‘

Swift je otkrila da u jednom periodu ‘nije jela‘, ali je pritom ‘puno vježbala‘ kada bi se uklopila u standarde ljepote

Lady Gaga i Taylor Swift

 Afp

Isječak dokumentarca “Miss Americana” o Taylor Swift iz 2020. ponovno kruži društvenim mrežama, a vidjela ga je i Lady Gaga koja je bila oduševljena njezinom iskrenošću o borbi s poremećajem prehrane.

U videu pjevačica govori kako je postupno razvila poremećaj prehrane nakon što je postala slavna dok je još samo bila tinejdžerica.

- Puno sam sretnija... Nije me briga ako netko kaže da sam se udebljala, to je samo nešto što mi čini život boljim, govori 33-godišnja Taylor u jednom trenutku dokumentarca.

U periodu kada je bila najmršavija otkrila je da “nije jela”, ali je pritom “puno vježbala” kako bi se uklopila u standarde ljepote. Kasnije je shvatila da je to nemoguće.

- Uvijek postoji neki standard ljepote koji ne ispunjavate. Ako ste dovoljno mršavi, onda nemate stražnjicu, ali ako niste, onda vam trbuh nije dovoljno ravan. Sve je to jeb*** nemoguće, priznala je, a na isječak se nadovezala i Lady Gaga.

- Stvarno je hrabro sve što si rekla, komentirala je 36-godišnja pjevačica koja se borila s bulimijom i anoreksijom.

Još 2012. Lady Gaga je na konferenciji “It’s Out Turn” podijelila svoju priču nakon što je jedna mlada djevojka u publici otkrila da se bori s poremećajem prehrane.

- Tijekom srednje škole sam stalno povraćala. Stvarno je teško, ali moraš s nekim razgovarati o tome. Kilaža je i dalje borba. Svaka moja naslovnica časopisa – učine me savršenom, ali to nije stvarni život. Reći ću ovo djevojkama: ratovi s dijetama moraju prestati. Svi prestanite. Jer na kraju dana, to utječe na djecu vaše dobi. I od toga je djevojkama muka, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:16