ISKRENI INTERVJU

Lady Gaga priznala da najviše od svega voli biti sama: ‘Doma sam i radim, to me čini sretnom‘

Dobitnica Oscara i 13 Grammyja kaže da njezine namjere u svijetu glazbe nikada nisu bile usmjerene na nagrade

Lady Gaga

 Tolga Akmen/Afp

Iako je među najpoznatijim pjevačicama na svijetu, Lady Gaga voli najviše uživati u vlastitom društvu.

- Stvarno je lijepo imati vremena biti sam, biti ekspanzivan i znati da si dovoljan sam sebi. Voljela bih da sam to znala kada sam bila mlađa. Tada sam puno vremena provodila sama pišući glazbu, ali što sam postajala uspješnija, to sam više osjećala da mi drugi ljudi trebaju reći da sam odlična, priznala je za magazin Wallpaper.

Dobitnica Oscara i 13 Grammyja kaže da njezine namjere u svijetu glazbe nikada nisu bile usmjerene na nagrade koje dolaze uz karijeru.

- Kada sam imala oko 14 godina, pročitala sam knjigu „Pisma mladom pjesniku” od Rainera Maria Rilkea. Imam tetovažu citata iz knjige na ruci: „U najdubljem satu noći, zapitajte se biste li umrli da vam je zabranjeno pisati. Pogledajte duboko u svoje srce gdje odgovor širi svoje korijene i zapitajte se: „Moram li pisati?”, objasnila je 36-godišnja pjevačica.

image

Lady Gaga

Valerie Macon/Afp

Da nije ovako uspješna, kaže da bi se bez obzira na sve svejedno bavila glazbom.

- Ne provodim puno vremena u Hollywoodu. Možda izgledam tako jer se nekada dogodi sezona dodjela nagrada pa me vidite na crvenom tepihu. Ali često sam doma i radim. To je ono što me stvarno čini sretnom, ispričala je pjevačica osvrnuvši se na činjenicu da nije sve u slavi i bogatstvu.

- Proputovala sam svijet i vidjela najsretnije ljude u najsiromašnijim dijelovima svijeta. U najbogatijim domovima susrećem najtužnije i najdepresivnije ljude. Svojim albumom „Joanne” željela sam podsjetiti cijeli svijet i svoje obožavatelje da su najvažnije stvari ljubav i dobrota. Ljubaznost je ono što će stvoriti harmoniju, a ne slava, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 02:45