PREVARA

Lamar Odom tuži bivšu menadžericu: Ukrala mu dom i identitet, lažirala dokumente

Bivše krilo Los Angeles Lakersa traži više od milijun dolara odštete i veseli se rješenju slučaja

Lamar Odom i njegova menadžerica

 Profimedia/screenshot/instagram/

Umirovljeni košarkaš Lamar Odom tuži svoju bivšu menadžericu, Tonitu Bybee, zbog navodnog krivotvorenja dokumenata u namjeri krađe njegova doma.

image

Lamar Odom, 2009.

Kevork Djansezian/Getty Images/Profimedia

Prema tužbi, koju je ekskluzivno pribavio Page Six , Odom tvrdi da je Bybee, za koju tvrdi da ju je otpustio u svibnju 2022., skovala plan i nepropisno prodala kuću koju posjeduje u Brooklynu trećoj strani tako što je lažirala dokumente.

Umirovljena NBA zvijezda tvrdi da je kuća bila u vlasništvu njegove obitelji "gotovo tri desetljeća". Također tvrdi da njegova teta, Carol Janean Mercer, živi ondje otkako je u kolovozu 2022. preminuo njegov ujak, Michael Mercer.

Prema tužbi, Carol Janean se navodno zbog Bybeejinog navodnog "krivotvorenja dokumenata" suočava s deložacijom, a Odom je optužuje za "krađu identiteta", "pronevjeru" i "razne druge prijevare". Tvrdi da je "djelovala zlonamjerno, nepošteno i nemoralno pokvareno".

image

Lamar Odom

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Bivši košarkaš također tuži javnog bilježnika za kojeg tvrdi da je "nepropisno ovjerio" navodno krivotvoreni list jer su "ovjerili" njegovu "prisutnost i potpis, unatoč činjenici da on osobno nikada nije pojavio pred javnim bilježnikom."

Odom tvrdi da je Bybee neovlašteno koristila njegovo ime, potpis, lik, broj socijalnog osiguranja, identifikacijski broj poslodavca jedne od njegovih tvrtki, potvrđene račune na društvenim mrežama i adrese e-pošte.

image

Lamar Odom, 2009.

Jeff Golden/Getty Images/Profimedia

Štoviše, bivši suprug Khloé Kardashian tvrdi da je Bybee koristila njegove osobne podatke "kako bi prevarila ljude i tvrtke prihvaćajući angažmane za govore i pojavljivanje".

Odom također tvrdi da mu Bybee duguje novac za njegova pojavljivanja u serijama “Celebrity Big Brother”, “College Hill: Celebrity Edition” i “Celebrity Boxing”, kao i NFT ugovor koji nosi njegovo ime i sponzorirane promocije raznih objava na društvenim mrežama.

Bivše krilo Los Angeles Lakersa traži više od milijun dolara odštete, a njegov odvjetnik, Zachary G. Meyer, kaže za Page Six da se "vesele slučaju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:59