ČITA ‘UHVATI ZECA‘

Lana Bastašić ima duhovitu poruku za Carrie: ‘Nadam se da će mi dat par cipela da platim kiriju‘

Otkrila je da su joj se zbog glumice Sarah Jessice Parker počeli javljati bivši (dečki). Ima urnebesnu poruku i za njih
Lana i Sarah
 Instagram, Profimedia

Književnica Lana Bastašić, koja je rođena u Zagrebu, odrasla u Banja Luci, a živjela u Barceloni, može se ovih dana pohvaliti da ju čita američka glumica i modna ikona Sarah Jessica Parker. I to ne bilo gdje. Njezin višestruko nagrađivani i hvaljeni roman 'Uhvati zeca' koji je preveden i na engleski jezik, čitala je ovih dana popularna glumica na snimanju nastavka popularnog serijala 'Seks i grad'.

Roman 'Catch the Rabbit' objavljen je u Instagram Storijima profila serije, uz komentar 'Odabrala Sarah Jessica Parker za #andjustlikethat"' . Američka glumica strastvena je čitateljica koja često svojim pratiteljima preporuča dobre naslove i redovito ih izvještava o pročitanim djelima.

image
Uhvati zeca

U međuvremenu se na svom Instagramu oglasila i sama književnica, koja ima poruku za slavnu glumicu, ali i urnebesnu opasku.

- Ja se nadam da će mi dati par svojih cipela da platim kiriju (režije) - za 3 mjeseca, našalila se Lana Bastašić, ali tu nije stala.

Otkrila je da su joj se zbog glumice Sarah Jessice Parker počeli javljati bivši (dečki).

- Bivšima želim poručiti samo jednu stvar, rekla je Lana, pa zapjevala: 'Što me sada tražiš, pored njih toliko, gde si bila kad sam bio nitko'.

Lana se referirala na stihove pjesme folk pjevača Dejana Matića iz Bosne i Hercegovine.

image
Uhvati zeca

Njen roman Uhvati zeca (Buybook, 2019.) dobio je Europsku nagradu za književnost 2020. godine i preveden je na 18 jezika. Ušao je u najuži izbor za NIN-ovu nagradu 2019. godine te je dobio međunarodnu nagradu Latisana per il Nord Est 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:18