LIJEPE NOVOSTI

Lana Jurčević objavila emotivni video iz bolnice: ‘Moje srčeko je počelo kucati danas!‘

Pjevačica je krajem kolovoza završila je u bolnici zbog komplikacija u trudnoći. Rekla je da je tijekom liječenja primila više od 70 doza antibiotika

Lana Jurčević

 Lana Jurčević/Tiktok

Hrvatska pjevačica i kantautorica Lana Jurčević (38) objavila je na društvenoj mreži TikTok videozapis koji se sastoji od nekoliko različitih snimaka koje je načinila tijekom ginekoloških ultrazvučnih pregleda koje je obavila za vrijeme trudnoće.

Dok se izmjenjuju snimke s pregleda koje je napravila u lipnju i kolovozu te drugih za koje se ne može reći kada su nastale, može čuti govor djeteta na engleskom koji dopire izvan kadra.

"Hej mamice! Daj da se predstavim... Moje srčeko je počelo kucati danas! I živ/a sam! Volim osjećaj kad čujem tvoje otkucaje. Svaki otkucaj! I onda želim plesati! I podignuti ručice i nogice. Sviđa mi se ovdje unutra", reklo je dijete.

Jurčević je objavu popratila sljedećim riječima: "Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program. Već se vidi karakter. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad čujem srce i vidim da smo dobro, nakon naše male borbe, nema ljepšeg."

@lalana

????????? Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program:)) Već se vidi karakter ❣️?. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad cujem srce i vidim da smo dobro, nakon nase male borbe, nema ljepseg ❣️❣️❣️

♬ Hey mamiceee - Lalana

Pjevačica je krajem kolovoza završila je u bolnici zbog komplikacija u trudnoći, a u ponedjeljak je rekla da je u njoj provela 40 dana te da je tijekom tog perioda primila više od 70 antibiotika. Ranije je rekla i da je imala problema s krvarenjem.

Jurčević je 27. srpnja rekla da ona i njezin partner, specijalist digitalnog marketinga i direktor njezine kozmetičke tvrtke La piel Filip Kratofil, čekaju dijete. Sredinom kolovoza otkazala je sve nadolazeće koncerte zbog, kako je rekla, zdravstvenih razloga.

Jurčević i Kratofil u vezi su šest godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:25