NEMA TUGE ZA J. LO

Latino diva zabljesnula u čak 4 hrabra outfita, a svima su pogledi bježali na dekolte do pupka

Iako je tek prošla kroz težak prekid veze s Rodriguezom, Jennifer Lopez nema vremena za plakanje. Izgleda bolje nego ikad
Jennifer Lopez na crvenom tepihu koncerta Global Citizen VAX LIVE: The Concert To Reunite The World u Kaliforniji
 Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia

Iako je nedavno prošla kroz težak prekid četverogodišnje veze s bejzbolašem Alexom Rodriguezom (45), glumica, pjevačica i poduzetnica Jennifer Lopez (51) očito više ne tuguje te izgleda sjajno. Zablistala je na koncertu Vax Live u Los Angelesu, koji je organiziran s ciljem podizanja svijesti o važnosti cjepiva.

Latino diva je na crvenom tepihu ukrala poglede pokazavši dekolte u bijelom kombinezonu s izrezom do pupka, koji potpisuje libanonski modni dizajner Elie Saab.

Tijekom večeri promijenila je čak četiri atraktivna outfita, pa se tako po izlasku na pozornicu presvukla u još jedan kombinezon. Riječ je o nježno ružičastoj blještavoj kreaciji s dubokim dekolteom i dugim širokim rukavima, posutoj perjem, s bezbroj perlica, dizajnera Zuhaira Murada, također Libanonca.

image
Kevin Winter/Getty Images/Profimedia

Zvijezda je potom pokazala zavidnu liniju u Roberto Cavalli mini žutoj haljini s izrezom do vrha bedra te visokim čizmama, upotpunivši look visokim repom i jakim make-upom. Minijaturnu haljinu ubrzo je zamijenila odjenuvši kričavi triko u kombinaciji ružičaste, žute i zelene boje koji je pokazao svu čar njezinih oblina.

Da je J. Lo preboljela bivšeg zaručnika svjedoči i njezino sve intenzivnije druženje s glumcem i nekadašnjim partnerom, s kojim je također bila zaručena, Benom Affleckom (48). Navodno je glumac u niskom startu do čekao prekid svoje neprežaljene ljubavi s Rodriguezom, a sada su uočeni u istome automobilu. Doduše, ne istovremeno.

Page Six sada otkriva kako bivši zaručnici provode dosta vremena zajedno u Los Angelesu.

Affleck je primijećen više puta kako odlazi do njezinog doma, a glumca do kalifornijske vile latino dive vozi bijeli terenac, koji je navodno u njenom vlasništvu.

Iako nekadašnji ljubavni par još nije uhvaćen zajedno, neimenovani izvor je za Page Six rekao kako je osiguranje Afflecka pokupilo nedaleko od njene vile, a potom i odvezlo nakon nekoliko sati provedenih u ondje.

image
Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia

Bliski prijatelji tvrde da u njihovom druženju nema ništa neobično, jer unatoč prekidu zaruka nikad nisu prestali biti prijatelji. U godinama nakon razvrgavanja zaruka znali su se viđati i između njih nikada nije bilo zle krvi.

Po povratku sa snimanja filma “Shotgun Wedding” u Dominikanskoj Republici, Lopez je viđena i na večeri s Rodriguezom 23. travnja u hotelu Bel-Air. Na ovom su mjestu, nedaleko od njezine vile vrijedne 28 milijuna dolara, bivši zaručnici prvi su put izišli na spoj 2017.

No, čini se da za J. Lo taj hotel nema sentimentalnu povezanost jer je dan ranije u istom hotelu viđen i Affleck kojeg je odvezao bijeli terenac, Escalade, isti onaj koji je par sati kasnije odvezao Jennifer i njenog suradnika na poslovni sastanak.

image
Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia

U srijedu, 28. travnja, je pak Affleck viđen kako izlazi iz njene kuće na Bel Airu, a u četvrtak, 29. travnja, su ga zamijetili kako svojim automobilom dolazi do hotela Bel Air, gdje ga je ponovno pokupio bijeli terenac, odvezao ga do kuće Jennifer Lopez te ga tri i pol sata kasnije vratio do hotela.

Obožavani bivši par, poznat i po hibridnom imenu "Bennifer", upoznao se još 2002. na snimanju filma "Gigli". Tada je Lopez bila udana za Crisa Judda (51), no razveli su se 2003., nakon čega su ona i Affleck javno obznanili svoju romansu.

- Imala sam osjećaj da je to ljubav mog života - izjavila je pjevačica 2016. za People, prisjećajući se upoznavanja s Benom Affleckom.

image
Kevin Winter/Getty Images/Profimedia

Ubrzo nakon objave veze, oči javnosti bile su uprte u slavni par. Sve se činilo idiličnim, datum za vjenčanje bio je zakazan, no njihova ljubav pokleknula je pod medijskim pritiskom.

- Njih dvoje su se dogodili u krivo vrijeme. Jednostavno, bilo je mnogo prepreka između njih, no nikada nisu skrivali da je to prava ljubav - rekao je jedan od neimenovanih izvora koji su se oglasili u stranim medijima, otkrivši kako je Affleck kontaktirao Lopez u želji da isprave neke stvar iz prošlosti.

Budući da su i J. Lo i Affleck trenutno slobodni, možda je upravo glumac razlog za brzog oporavka dive nakon prekida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:49