KRUŽILI SU TRAČEVI

Legenda narodne glazbe otkrila recept za dobro raspoloženje: ‘Uvijek ju nosim sa sobom...‘

‘Znate već kakva je estrada, uvijek traju snimanja, svi se znamo, često sjednemo i okupimo se i tako, uz priču, zapijemo se‘

Nada Topčagić

 Facebook/screenshot/

Nada Topčagić već je desetljećima sinonim za dobar provod i zabavu, no nikome, pa ni njoj, nije uvijek idealno.

Bosanska pjevačica je za portal Express.ba otkrila recept kojim popravi svoje raspoloženje. Naime, 69-godišnja Nada kaže kako uvijek sa sobom "nosi pljosku punu domaće rakije".

- Davnih godina sam malo više pila. Znate već kakva je estrada, uvijek traju snimanja, svi se znamo, često sjednemo i okupimo se i tako, uz priču, zapijemo se. Nitko nikad nije pravio probleme, uvijek je bilo dobro raspoloženje, pjesma i smijeh - priča Nada koju su čak osuđivali zbog nošenja pljoske za popravak raspoloženja.

- Sjećam se da su me kolegice ogovarale kad su primijetile da sam na jednom snimanju sa sobom nosila pljosku. Kad popijete iz pljoske, ne možete popiti količinski puno. Pljoska je mala, nije ni kao čokanjčić - rekla je autorica bezvremenskih hitova narodne glazbe.

- Počeli su kružiti tračevi, ali ja sam ih pobijedila tako što sam se izdigla iznad svega. Oni pričaju jedno, ja radim drugo i nikad nisam imala problema - objasnila je Nada koja često svog "druga", kako naziva spomenutu pljosku, vodi i na nastupe.

- Nosila sam pljosku i na zabave. Nisam mogla na svadbe, a da se prije toga ne zagrijem. Nekako se čovjek opusti, živi smo ljudi, što je tu problem? - upitala je.

- Popila sam i prije emisija, prije snimanja, ali uvijek s mjerom. Znate, ja nisam kao ove pjevačice koje lažu kako vode zdrav život, a uništavaju obitelji i slično. Znam ja sve, dugo sam na estradi. Ako hoćeš popiti ili zapaliti, zapali. Nitko ti ne brani, ali nemoj lagati – poručila je Nada, ujedno i omiljena pjevačica Zlatana Ibrahimovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:38