STANJE JE NEIZVJESNO

Legendarna Berta je na respiratoru i dijalizi: ‘Ništa ne možemo učiniti, ali nadamo se‘

Omiljena glumica iz ‘Dva i pol muškarca‘ u prosincu je zbog infekcije bubrega završila u bolnici, a nedavno je imala i srčani udar
junaci TV serije 'Dva i pol muškarca'
 Cbs Collection Collection/Everett/Profimedia

Conchata Ferrell, 77-godišnja američka glumica najpoznatija po ulozi Berte, legendarne domaćice Charlieja Sheena u hit TV seriji "Dva i pol muškarca", nedavno je pretrpjela srčani udar, a njezin oporavak bit će dug i neizvjestan, prenosi People.

Glumičin suprug Arnie Anderson američkim medijima rekao je kako je Conchata hospitalizirana još u svibnju nakon što se razboljela. Puna četiri tjedna provela je na odjelu intenzivne njege, a u jednom trenutku doživjela je i 10-minutni srčani zastoj. Zbog zdravstvenih komplikacija nedavno su je premjestili u ustanovu za dugotrajno liječenje.

image
Conchata Ferrell
ADAM NEMSER/INSTAR Images/Profimedia

- Trenutačno je na respiratoru i dijalizi. Iako joj je stanje stabilno, polusvjesna je i nesposobna za komunikaciju. Često preko telefona razgovaram s njezinom medicinskom sestrom, ali ne mogu je posjetiti zbog strogih pravila koje su bolnice uvele kako bi spriječile širenje zaraze koronavirusom - izjavio je Conchatin suprug Arnie.

- Proći će još neko vrijeme prije nego što dođe do oporavka... Ništa ne možemo učiniti da ubrzamo taj proces, ali nadamo se najboljem - dodao je.

Omiljena glumica iz "Dva i pol muškarca" u prosincu prošle godine također je završila u bolnici zbog infekcije bubrega, koja se, nažalost, proširila i počela joj kontaminirati krv. Ferrell je i tad nekoliko tjedana odležala na intenzivnoj, a od siječnja se oporavljala kod kuće, gdje je svaki dan odrađivala i fizikalnu terapiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:51