‘ONA JE BESMRTNA‘

Legendarna dizajnerica ostavila sve u nevjerici: ‘Mali podsjetnik, ona ima 73 godine...‘

Dizajnerica Vera Wang (73) se na dodjeli nagrada BAFTA pojavila u bijeloj haljini koja više otkriva nego što skriva

Vera Wang

 Marechal Aurore/abaca/Abaca Press/Profimedia/Marechal Aurore/abaca/abaca Press/profimedia

Vera Wang nastavlja impresionirati svoje obožavatelje i sljedbenike mladenačkim izgledom i odvažnim odjevnim kombinacijama od kojih nije odustala ni u osmom desetljeću života. Američka modna dizajnerica, jedna je od onih zvijezda koje su privukle najviše pažnje na crvenom tepihu na nedavnoj dodjeli nagrada BAFTA u Londonu. Bilo je tamo mnogo otkrivajućih i smjelih outfita s različitim prolaznim ocjenama kod modnih sudaca, stručnjaka i amatera, no Wang su svi zasuli komplimentima.

"Samo podsjetnik svima da Vera Wang ima 73 GODINE", oduševljeno je napisao jedan njezin fan na Twitteru.

image

Vera Wang na dodjeli nagrada BAFTA

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

"Vera Wang je nevjerojatna s tim svojim mladenačkim izgledom", napisao je drugi, a jedna obožavateljica zaključila: "Kada bih s upola manje godina izgledala upola onako kako ona izgleda, bilo bi to sjajno".

Dizajnerica najpoznatija po vjenčanicama koje obožavaju bogate i slavne mladenke, za dodjelu britanskih filmskih nagrada odabrala je poprilično riskantnu haljinu vlastitog brenda: bijela oprava "na jedno rame", otkrila je njezine bokove i trbuh, vitku liniju i zavidnu muskulaturu. Ispod je imala samo crni grudnjak-traku, a kombinaciju kompletirala oversize sakoom krem boje. Jedini asesoar bile su kratka biserna ogrlica i crne sunčane naočale.

Wang inače redovito na Instagramu objavljuje fotografije iz svojeg života koje malo toga skrivaju - rado pozira pored bazena u kupaćim kostimima, obožava minice i visoke čizme.

"Nitko ne izlazi na crveni tepih kao Vera - bilo da oblači druge ili sama šeta njime!" napisao je jedan obožavatelj komentirajući fotografije iz Londona, dok je drugi dodao kako je njezin outfit "više od šika".

Pratiteljima se svidjelo i što je kreatorica koja preferira odjeću crne boje, ovaj put izabrala bijelu haljinu te pokazala da i bijela boja na njoj "jako dobro funkcionira". Iako njezini fanovi ponekad raspravljaju o tome da li i koliko Wang fotošopira neke fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama, ovaj put primjedbi od računalnom uljepšavanju slika nije bilo.

"Nadam se da ću ovako izgledati kada budem imala 70", napisala je pratiteljica i dodala "Vera, ti si sigurno besmrtna!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 07:50