NAJBOLJE PRIJATELJICE

Legendarna glazbenica emotivnom objavom oprostila se od preminule kolegice: ‘Vidimo se s druge strane, ljubavi moja‘

Christine McVie preminula je 30. studenoga u dobi od 79 godina

Christine McVie u 70-ima

 Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

Legendarna glazbenica Stevie Nicks (74) podijelila je emotivnu objavu u kojoj se oprostila od svoje kolegice iz benda Fleetwood Mac Christine McVie, koja je preminula 30. studenog u dobi od 79 godina.

- Prije nekoliko sati javili su mi da je moja najbolja prijateljica od 1975. godine preminula. Nisam ni znala da je bolesna, sve do subote navečer. Htjela sam biti u Londonu, htjela sam stići u London, ali rečeno nam je da čekamo. Od subote mi se vrti jedna pjesma po glavi. Mislila sam da joj mogu otpjevati, pa joj sada pjevam. Oduvijek sam znala da će mi ove riječi jednoga dana trebati, objavila je putem Instagrama pa zatim napisala stihove pjesme ‘Hallelujah’ pop rock benda Haim.

image

John McVie, Christine McVie, Stevie Nicks, Mick Fleetwood i Lindsey Buckingham

Globe Photos/Zuma Press/Profimedia/Globe Photos/zuma Press/profimedia

- Imala sam najbolju prijateljicu, ali je preminula. Htjela bih je sada vidjeti. Uvijek me podsjećaš da će sjećanja trajati, glase stihovi pjesme iz 2019.

Nicks je zaključila svoju objavu zauvijek se oprostivši od poznate glazbenice.

- Vidimo se s druge strane, ljubavi moja. Nemoj me zaboraviti. Zauvijek, Stevie, napisala je.

image

Christine McVie i Stevie Nicks 2018.

Dia Dipasupil/Afp

McVie, pjevačica i klavijaturistica Fleetwood Maca, preminula je nakon kratke bolesti, kako se navodi u priopćenju njezine obitelji. Međutim, službeni uzrok smrti još nije objavljen.

- Nema riječi kojima bi se opisala tuga zbog smrti Christine McVie, stoji u priopćenju benda koje je objavljeno putem Twittera.

- Bila je doista jedinstvena, posebna i talentirana izvan svake mjere. Bila je najbolja glazbenica koju je itko mogao imati u svom bendu i najbolja prijateljica koju je itko mogao imati u životu. Duboko smo cijenili Christine i zahvalni smo na nevjerojatnim uspomenama koje imamo. Jako će nam nedostajati, zaključuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:50