OBRATILA SE SUDU

Legendarna pjevačica optužena da je pokušala oteti sina, a sad tvrdi da je on nestao: ‘Želim upravljati tim novcem!‘

Zahtjev za skrbništvom objavljen je u srijedu, nekoliko mjeseci nakon što je Cher optužena za pokušaj otmice vlastitog sina

Elijah Blue Allman i njegova majka Cher

 Profimedia/

Cher tvrdi da je njezin sin Elijah Blue Allman nestao te hitno traži da ona postane njegova privremena skrbnica jer je brine njegovo mentalno zdravlje.

image

Elijah Blue i Cher, 2002.

Alain Rolland/Maxima Prod/Bestimage/Profimedia/Alain Rolland/maxima Prod/bestimage/profimedia

Popularna pjevačica je u četvrtak podnijela nove sudske dokumente u kojima se navodi da će Allman primati sredstva od zaklade koju je osnovao njegov pokojni otac i pjevač Gregg Allman, ali zbog svog "teškog mentalnog zdravlja i problema sa zlouporabom supstanci" nije u mogućnosti na odgovarajući način "upravljati svojim financijama".

image

Elijah Blue Allman, 2002.

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U dokumentima do kojih je došao Page Six, 77-godišnja Cher tvrdi da bi Allmanov novac bio "odmah potrošen na drogu" i da mu "ne bi ostalo ništa od njegovih sredstava". Inače, zahtjev za skrbništvom objavljen je u srijedu, nekoliko mjeseci nakon što je Cher optužena za pokušaj otmice vlastitog sina, kada je navodno angažirala četiri muškarca koji su ga trebali "oteti od supruge".

Također je u dokumentima istaknula da će Allmanova supruga s kojom se nedavno pomirio, Marieangela King, "poduzeti sve što treba" da 47-godišnji Allman ne sazna za ročište povezano sa skrbništvom. Usprkos svemu, Cher tvrdi v da oli svog sina i da uvijek na umu ima njegove najbolje interese.

image

Cher, Elijah Blue i njegova supruga Marieangela

Gvk/Bauer Griffin/Profimedia/Gvk/bauer Griffin/profimedia

U nedavnim objavama na društvenim medijima, Allman je govorio protiv konzervatorstva, tj. skrbništva. Ranije je govorio o svojoj ovisnosti o drogama, a 2014. godine je za medije priznao da je koristio heroin i tablete protiv bolova, ali ističe da je sada navodno trijezan.

image

Elijah Blue Allman, 2006.

Smg/Zuma Press/Profimedia/Smg/zuma Press/profimedia

Inače, 77-godišnja Cher dugo je bila u sukobu s Elijahom i svojom snahom Marieangelom, koju je upoznao u Njemačkoj gdje je otišao na liječenje zbog posebno teškog slučaja lajmske bolesti. Filmska i glazbena ikona navodno nije čestitala mladencima, a odbila je čak priznati i njihove zaruke. Često su prolazili mjeseci, pa čak i godine, a da nije ni razgovarala sa svojim sinom, kojeg je dala u internat kad mu je bilo samo osam godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:59