JADNIK SE JOŠ NADAO

Legendarni A-Rod zaprepašten slikama bivše zaručnice: ‘Uzrujan je, ne može doći k sebi...‘

‘Obraćao se J. Lo pokušavajući se sastati s njom, a ona je bila vrlo oštra pri donošenju odluka‘, kažu upućeni
Jennifer Lopez i Ben Affleck
 Profimedia

Ben Affleck uklizao je u pravom trenutku i čini se ponovno osvojio Jennifer Lopez. Iako su njihovi fanovi, ekipa koja uzdiže Bennifer u nebesa, sada izvan sebe od sreće, ne dijele baš svi njihovu euforiju.

Bivši zaručnik Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (45), s kojim je službeno prekinula prije samo mjesec dana, nakon što se mjesecima pisalo da ju vara, naprosto je šokiran, otkriva E!News. Umirovljeni igrač bejzbola ne može vjerovati da je pjevačica već u zagrljaju drugog i to baš Afflecka.

"A. Rod je šokiran što je J. Lo krenula dalje. Doista je mislio da će uspjeti izgladiti situaciju i da će se ponovno povezati. Obraćao se J. Lo pokušavajući se sastati s njom, a ona je bila vrlo oštra pri donošenju odluka. Nije zainteresirana i za nju je gotovo. Alex je tužan zbog ponovnog susretanja Jennifer i Bena, u toj mjeri da joj je dao do znanja da je uzrujan", ispričao je portalu izvor blizak Rodriguezu.

image
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Podsjetimo, nakon što su se odvojeno pojavili na koncertu VAX LIVE u Los Angelesu u nedjelju, 2. svibnja, Ben Affleck (48) i Jennifer Lopez (51) zajedno su odletjeli u Yellowstone Club - privatni rezidencijalni klub, skijalište i golf odmaralište koje se nalazi u Montani, gdje su zajedno proveli vikend.

Affleck je još prošlog tjedna viđen kako izlazi iz Jenniferine vile, ali su tvrdili da su samo prijatelji. Glumac u Montani ima luksuznu brvnaru, gdje je često provodio odmor s bivšom suprugom Jennifer Garner i njihovo troje djece.

image
Shutterstock Editorial/Profimedia

Od nje se razveo prije dvije godine nakon 13 godina braka.

Ben je početkom godine prekinuo jednogodišnju vezu sa 16 godina mlađom, atraktivnom Kubankom Anom de Armas, a nakon toga su ga paparazzičesto snimali vidno utučenog i zapuštenog akko traži utjehu u krafnama i ledenoj kavi. Posljednjih dana na fotografijama blista, fanovi su zamijetili da je "opet zgodan", za što je očito, kažu, zaslužna njegova bivša zaručnica.

image
Ben Affleck
Lastarpixmedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Veza između bivšeg para je jaka. Sve se odvilo brzo i intenzivno, ali Jennifer je sretna", rekao je neimenovani izvor.

Iako je Ben period od 2002. do 2004. godine, u kojem je bio s pjevačicom u vezi, opisao kao najgori u svome životu, nikad nisu prekinuli kontakt. No, nije mu bilo grozno zbog J. Lo, već zbog tabloida koji su i doveli do njihovog razilaženja.

- Mi nismo pokušavali imati javnu vezu. Samo smo slučajno bili zajedno u zlatnim godinama za tabloide i naša je reakcija bila: 'O, moj Bože”. Pritisak je bio nevjerojatan – rekla je Lopez za magazin People 2016.

Fanovi su poludjeli, paparazzi su im stalno bili za petama. Ta 2003. godina, sve do dogovorenog vjenčanja u rujnu bila je obilježena medijskim ludilom.

Ben se nedavno, gostujući u podcastu "Awards Chatter", prisjetio prošlosti i ljubav s latino divom. Govoreći o njihovoj vezi i zarukama, dotaknuo se i tadašnjeg stava javnosti o Jennifer.

image
Kevin Sullivan/Zuma Press/Profimedia

- Ljudi su bili tako j****o zločesti prema njoj - seksistički i rasistički nastrojeni. Ružne i zlobne riječi su pisane o njoj, i to toliko ružne da bi danas dobili otkaz da napišete nešto takvo - rekao je.

Par je trebao uploviti u bračnu luku u Santa Barbari 14. rujna 2003. godine. No, četiri dana prije ceremonije vjenčanja – Jen i Ben sve su otkazali.

image
Everett/Profimedia

- Zbog pretjerane medijske pozornosti oko našeg vjenčanja, odlučili smo odgoditi datum. Kad smo shvatili da smo ozbiljno planirali unajmiti tri lažne mladenke i poslati ih na tri različite lokacije, shvatili smo da nešto nije u redu. Počeli smo osjećati da je ugrožena atmosfera onoga što je trebao biti najsretniji dan u našem životu. Smatramo da se ono što je trebao biti radostan i svet dan sada pokvarilo za nas, naše obitelji i naše prijatelje – rekli su u zajedničkoj izjavi za javnost.

U siječnju 2004. su se i službeno razišli, a glavni krivac bio je nesnosan pritisak tabloida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:15