BOY BEND

Legendarni bend 90-ih stao na binu i raspametio sve, naročito Taylor Swift: ‘Tu se nešto događa, a ja hoću znati što!‘

Čini se da su istinite priče kako petorka koja je žarila i palila na prijelazu stoljeća ima neke nove zajedničke projekte

Taylor Swift i NSYNC

 Timothy A. Clary/Afp

Bili su na vrhuncu popularnosti krajem 1990-ih i početkom novog milenija, a onda su 2002. godine odlučili "uzeti pauzu" zbog samostalnih projekata i planova. Pauza se, bez previše buke, pretvorila u raspad benda.

Sada, nakon dva desetljeća od razlaza NSYNC su se vratili tamo gdje su dugo dominirali, na dodjelu MTV Video Music Awards i to nakon nekoliko tjedana nagađanja kako kultni boy band ima novi projekt.

Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Chris Kirkpatrick i Joey Fatone popeli su se na pozornicu u Centru Prudential u Newarku kao prezenteri nagrade za najbolji pop uradak.

image

Taylor Swift i NSYNC

Timothy A. Clary/Afp

Publika ih je pozdravljala uzvicima, a kamere su uhvatile Taylor Swift, nominiranu u toj kategoriji, koja je izgledala iskreno oduševljena kada ih je vidjela, poput kakve obožavateljice - tinejdžerice koja vrišti u blizini svojih idola.

- Prije više od 20 godina bili smo ovdje kada smo osvojili nagradu za najbolji pop-video za "Bye Bye Bye" - rekao je JC Chasez - Bila je to naša prva VMA i značila nam je sve.

- Ta nagrada je potvrdila vrijednost našeg rada - dodao je Chris Kirkpatrick. Nakon toga, objavljeno je da je Swift dobila nagradu u ovoj kategoriji.

image

NSYNC 2023.

Timothy A. Clary/Afp

- Nije mi baš lako - rekla je Taylor kad je primila nagradu "koja joj puno znači", a pritom je bila očarana prezenterskom ekipom.

- Imam lutkice s vašim likom... Radite li nešto? Što će biti dalje? - ispitivala je pjevačica i zaključila - Tu se nešto događa, a ja hoću znati što! Vi ste personifikacija pop-glazbe i primiti nagradu iz vaših zlatnih pop-ruku stvarno znači sve.

Zahvalila im je također na "narukvicama prijateljstva" koje su joj poklonili.

Bend se zajedno pojavio na dodjeli nagrada MTV-ja 2013. godine kada su se Chasez, Bass, Kirkpatrick i Fatone pridružili Timberlakeu na pozornici tijekom medleya u njegovu čast. Timberlake je tada dobio Michael Jackson Video Vanguard Award, svojevrsnu nagradu za životno djelo koja se dodjeljuje glazbenicima za doprinos popularnoj kulturi i videu. Ove godine tu je nagradu dobila Shakira.

Prije okupljanja na VMA, članovi *NSYNC uhvaćeni su kamerom na raznim mjestima po New Yorku, pa su krenule spekulacije da pripremaju neki zajednički nastup, da će se san o njihovim ponovnom okupljanju ostvariti. Oni su se naslikavali po cijelom gradu - od US Opena do šminkerskih restorana.

image

NSYNC 2001 na dodjeli nagrada Video Music Awards

Timothy A. Clary/Afp/Profimedia/Timothy A. Clary/afp/profimedia

Od sredine ljeta, kada je pouzdani izvor otkrio za "Entertainment Tonight" da NSYNC planira povratak mašta je podivljala. Insajder je tvrdio da se će svih pet članova benda imati "uloge iznenađenja" u novom dugometražnom crtiću iz franšize Trolovi, "Trolls Band Together" koji bi u kina trebao stići sredinom studenog.

Također, na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko postova u kojima su korisnici pisali o castingu za "prave NSYNC fanove" koji žele plesati i snimiti "ultimativno fan iskustvo".

image

NSYNC 2018.

Li Ying/Avalon/Profimedia/

Grupa je, inače, posljednji singl i video objavila 2002. godine, za pjesmu "Girlfriend" s njihova trećeg i posljednjeg studijskog albuma "Celebrity". Prije ove dodjele, petorka se zadnji put okupila 2018. godine kada su dobili svoju zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:35