POTEZ OČAJNIKA

LEGENDARNI GLAZBENIK PODIGAO TUŽBU PROTIV VLASTITE KĆERI 'Ukrala mi je milijune, drži me drogiranog i zatvorenog u kući punoj plijesni'

Jerry Lee Lewis 2010.
 Fred Prouser / REUTERS

Poznati glazbenik Jerry Lee Lewis podignuo je tužbu protiv vlastite kćeri tvrdeći da ga godinama zlostavlja, daje mu drogu i izolirala ga je u kući punoj plijesni.

Legenda rock ‘n’ rolla u dokumentima kaže da ga je kćer Phoebe iskoristila u periodu kad mu je vodila karijeru, od 2000. do 2012., a bogatstvo je navodno kanila potrošiti s mužem Ezekielom Loftinom. Tvrdi i da mu daje opasnu kombinaciju psihotropnih lijekova (koji se koriste za liječenje depresije i anksioznih poremećaja) kako bi ostao ‘pod kontrolom’.

Kako prenosi TMZ, Phoebe je prisilila oca na iscrpljujuće turneje premda je slabog zdravlja. A kad nije bio na putu, kaže Lewis, onda ga je držala drogiranog i zatvorenog u kući punoj plijesni zbog koje je morao nositi masku s kisikom.

26-2-2017

Celebrity Selfies 

Pictured: Jerry Lee Lewis son-in-law Loftin with his daughter  Phoebe Lewis, Image: 322457664, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet
Kćer Phoebe Lewis i zet Ezekiel Loftin

Početkom prošlog tjedna Lewis je podignuo tužbu protiv zeta nakon što je navodno potrošio pet milijuna dolara od njegovog bogatstva na luksuzne automobile, nekretnine i plastične operacije, a sad je tužbi pridodao i kćer.

Glazbenik traži svoj novac natrag te zabranu paru da na bilo koji način koriste njegovo ime.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:26