IMA SVOJ STAV

Legendarni Paul Hogan o tome zašto Margot Robbie nije nominirana za najbolju glumicu: ‘To nije fer, ali...‘

Paul Hogan u intervjuu je iznio svoje mišljenje da se radi o dosadnoj tradiciji...

Paul Hogan o Margot Robbie

 Profimedia/

Paul Hogan iznio je svoje mišljenje o tome zašto je Margot Robbie odbačena u kategoriji Oscara za najbolju glumicu. Margot (33), koja je rođena i odrasla u Queenslandu, nije uspjela ući u izbor na ovogodišnjoj 96. dodjeli Oscara, koja će se održati u Los Angelesu 10. ožujka.

Zvijezda "Crocodile Dundeeja" (84) pojavio se u petak na Sunriseu te dao intervjuu koji je vodila njegova unuka, novinarka Mylee Hogan.

"Vidjeti ih da nisu nominirane, to je kao... dosadna tradicija: ako se ne radi o boli i patnji, ne može biti jako dobro", rekao je, pa dodao kako to nije pošteno.

Potom je Hogan nahvalio glavnu glumicu u filmu.

"Ona je super, ne samo da je lijepa i pametna, nego je i drago dijete."

To što Robbie nije nominirana izazvalo je val negativnih reakcija nakon što su mnogi očekivali da će njezinoj glavnoj ulozi u "Barbie" Grete Gerwig, trenutno filmu s najvećom zaradom svih vremena, Akademimjin odbor dati priznanje.

Iako su mnogi obožavatelji bili uzrujani što Robbie nije bila nominirana u kategoriji za najbolju glumicu, ipak je dobila nominaciju za najbolji film kao jedna od producentica filma. Gerwig (40), koja je zanemarena u kategoriji najboljeg redatelja ili redateljice, također je nominirana za Oscara za najbolji adaptirani scenarij zajedno sa svojim suprugom Noahom Baumbachom (54).

image

Margot Robbie

Xavier Collin/Avalon/Profimedia/Xavier Collin/avalon/profimedia

Na pitanjima i odgovorima koje je organizirao Akademijin muzej u veljači, Robbie je rekla da je Greta "trebala" biti nominirana za redateljicu.

"Očito, mislim da bi Greta trebala biti nominirana za redateljicu, jer ono što je ona napravila je stvar koja se događa jednom u karijeri, jednom u životu, ono što je uspjela. Ali bila je to nevjerojatna godina za sve filmove", rekla je glumica.

image

Greta Gerwig

Sopa Images/Sipa Press/Profimedia/Sopa Images/sipa Press/profimedia

Robbie je govorila o tome koliko joj je drago što je film dobro prihvaćen od publike.

"Namjeravali smo učiniti nešto što bi promijenilo kulturu, utjecalo na kulturu, jednostavno imalo utjecaj. I to je već učinjeno, a nekima se sviđa mnogo više nego što smo ikada sanjali. I to je uistinu najveća nagrada koja je iz svega ovoga mogla proizaći."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:39