OBRATIO SE FANOVIMA

Legendarni Santana oporavlja se od ‘neplaniranog zahvata na srcu‘: ‘Da pojasnim neke stvari...‘

Mnogo je glasina naokolo o tome, pa sam želio pojasniti stvari - rekao je Santana

Carlos Santana

 Anthony Behar/Ddp Usa/Profimedia

Legendarni gitarist Carlos Santana (74) javio se iz svojeg doma gdje se oporavlja nakon "neplaniranog zahvata na srcu". Naime, Santana, trenutno angažiran u poznatom klubu House of Blues u luksuznom resortu Malndalay Bay u Las Vegasu, u subotu navečer osjetio je "stezanje u prsima". Njegova supruga i članica pratećeg benda, Cindy Blackman Santana odmah ga je odvezla u bolnicu. Nakon pregleda liječnici su odlučili da mu je nužan zahvat na srcu. O čemu se točno radi, nije rečeno.

image

Carlos Santana

Mike Stotts/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Daljnji nastupi su otkazani, a glazbenik se, nakon brojnih upita zabrinutih obožavatelja, javnosti obratio preko društvenih mreža, u kratkom videu.

- Samo sam želio s vama podijeliti što se događa sa mnom fizički. Mnogo je glasina naokolo o tome, pa sam želio pojasniti stvari - rekao je i opisao što mu se događalo i zašto je morao privremeno odustati od nastupa.

- Uzeo sam malo vremena da se oporavim i odmorim tako da kada budem svirao za vas, mogu svirati onako kako sam navikao i dati 150 posto sebe u nastupu. Neću se ni pojaviti na pozornici ako to ne budem mogao. Nadam se da ste vi i vaše obitelji zdravi, zadovoljni i radosni. Znam da ću ja biti. Hvala svima što me prate, što su jedinstveni i brižni. Mir! - rekao je Santana.

Michael Vrionis, predstavnik Universal Tone Managementa, rekao je kako se gitarist nada povratku na scenu u siječnju.

- Dobro je i silno želi što prije se vratiti - rekao je Vrionis - Jako mu je žao zbog nenadane prepreke zbog koje je morao otkazati nastupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:50