LUDO ZALJUBLJENI

Legendarni snagator o vezi s 39 godina mlađom: ‘Djeca? Ufff, to nisam pokušavao zadnjih 20 godina‘

Kad su se upoznali u teretani, instruktorica fitnessa nije ni znala tko je Dolph Lundgren. ‘Morala sam ga guglati‘, rekla je
Dolph Lundgren i Emma Krokdal 
 Lese/spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavni švedski glumac i majstor borilačkih vještina Dolph Lundgren (63) i Emma Krokdal (24), instruktorica fitnessa iz Norveške, iz dana u dan dokazuju da je njihova ljubav itekako ozbiljna, a na neumjesne komentare o razlici u godinama između njih već su se prestali obazirati. Oboje su zapravo sretni što svoju vezu više ne moraju skrivati od javnosti, što su pokazali i prošloga vikenda, kad su snimljeni na izlasku iz svoje omiljene zalogajnice u Los Angelesu.

- Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo si vremena da se upoznamo prije nego što smo počeli živjeti zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svjestan da će biti pomalo čudno, možda i nezgodno, reći mojim kćerima Idi (24) i Greti (20) za Emmu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele djevojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja sretan, i one su sretne.

Veza s mlađom osobom može biti pravi blagoslov, nema toliko 'repova' i neugodnih iskustava iz prijašnjih veza, što je čest slučaj s nama starijima. Uostalom, neki 20-godišnjaci mogu biti puno zreliji od primjerice 40-godišnjaka, godine ne garantiraju da je čovjek nešto naučio u životu - rekao je nedavno Dolph.

image
Dolph Lundgren i Emma Krokdal
Lese/spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Dolph Lundgren i Emma Krokdal
Lese/spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Na pitanje planiraju li u skoroj budućnosti imati djecu, Lundgren se našalio: "Ne znam, vidjet ćemo, morat ću to provjeriti, ipak nisam pokušavao zadnjih 20 godina, možda bih prvo trebao napraviti neke liječničke pretrage!".

Kad su se upoznali u teretani, Emma nije ni znala tko je Dolph.

- Morala sam ga guglati - rekla je.

- Meni je to bilo baš slatko, što nije imala pojma da sam glumac - nadovezao se Šveđanin u nedavnom videointervjuu za News Break. Kaže kako ne bi imao ništa protiv da se i njegova odabranica jednoga dana okuša u glumi - atraktivna plavuša trenutačno je aktivna samo iza kamere - s glumcima radi kao trenerica, ali Lundgren joj je spreman pomoći ako se odluči na zaokret u karijeri.

image
Dolph Lundgren i Emma Krokdal
Lese/spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 13:18