POZITIVAN DUHOM

Legendarni Stones u tajnosti vodi bitku s još jednim karcinomom: ‘Što mora biti, bit će...‘

‘Jedino što mogu jest ostati pozitivan, snažan i boriti se, a sve ostalo je u rukama neke više sile‘, izjavio je
Ronnie Wood
 Tolga Akmen

Legendarni roker i član The Rolling Stonesa Ronnie Wood na veliku je žalost svojih brojnih obožavatelja otkrio kako je tijekom lockdowna u Velikoj Britaniji u tajnosti vodio bitku s malostaničnim karcinomom.

Naime, 73-godišnji Wood već je jednom izborio bitku s karcinomom pluća, koji mu je dijagnosticiran 2017., nakon čega mu je operacijom, koja je trajala pet sati, odstranjen dio pluća.

No, nakon kraće remisije, bolest se, doduše u drugom obliku, vratila. Kako je otkrio slavni gitarist, sada se osjeća dobro, iako iskustva pacijenata s takvom dijagnozom nisu preoptimistična.

"U posljednjem lockdownu borio sam se s malostaničnim rakom. Tijekom oporavka jednostavno sam se prepustio. Što mora biti, bit će, ja tu ne mogu ništa. Jedino što mogu jest ostati pozitivan, snažan i boriti se, a sve ostalo je u rukama neke više sile", izjavio je roker i otac šestero djece.

Liječenje je proveo u društvu 42-godišnje supruge, kazališne producentice Sally, i njihovih četverogodišnjih blizanki Gracie Jane i Alice Rose.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:36