‘ODVRATNO‘

Legendarni trač koji se brzinom munje proširio Amerikom: ‘Nisam spavala s tim seronjom!‘

Kružili su tračevi da je Simpson otac Khloe Kardashian iz afere s njezinom majkom, no obje strane su to opovrgnule

Khloe Kardashian i  Kris Jenner

 Hulu/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Hulu/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Bivši velikan NFL-a O. J. Simpson preminuo je u Las Vegasu nakon borbe s rakom u srijedu u dobi od 76 godina, priopćila je njegova obitelj. Mnogi su se zbog toga sjetili glasina o aferi s Kris Jenner. Naime, kružili su tračevi da je 68-godišnja zvijezda Kardashiansa spavala sa Simpsonom, pa je o tome govorila tijekom epizode "Keeping Up With The Kardashians" iz 2019. godine.

Kris se razbjesnila tijekom razgovora s kćeri Khloe zbog vijesti da je imala aferu sa Simpsonom koji je bio u braku s njezinom najboljom prijateljicom Nicole Brown.

Nicole i Simpson su se rastali 1992. godine, a ona ga je optužila za obiteljsko zlostavljanje. Brown je pronađena izbodena na smrt 12. lipnja 1994. zajedno sa svojim prijateljem Ronom Goldmanom.

image

O.J. Simpson i Nicole Brown

Ralph Dominguez/mediapunch/Imago Stock&people/Profimedia/

Simpsonu je suđeno za njihova ubojstva, ali je oslobođen, iako je kasnije proglašen odgovornim za njihovu smrt u građanskom procesu 1997. koji je pokrenuo Goldmanov otac. Presudom je Simpsonu naređeno da plati 33,5 milijuna dolara.

"Otisnuli su priču da sam spavala s O.J.-em. Je*enim ser*njom!" rekla je Kris Jenner kćeri 2019.

Posebno ju je uznemirilo što se šuškanje o aferi pojavilo na 25. godišnjicu Brownina ubojstva.

"Stvarno je jadno kad počnu glasine na godišnjicu Nicoleine smrti. Tako neukusno i odvratno", nastavila je.

image

Khloe Kardashian i Kris Jenner

Hulu/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Hulu/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Nakon 25 godina čovjek bi pomislio da se neće o tome pričati", rekla je Kris dok su joj se oči punile suzama. "To su laži na laži na laži na laži..."

Jenner i njezina obitelj godinama su demantirali glasine da je imala aferu sa Simpsonom, a i on ih je također demantirao.

U razgovoru za TMZ 2018. demantirao je glasine da je otac Khloe Kardashian, već da je otac tadašnji suprug Kris, Robert Kardashian koji je preminuo 2003. u 59. godini od raka. On je bio jedan od Simpsonovih najboljih prijatelja i čak je bio dio njegovog tima na suđenju za ubojstvo, što je uglavnom moglo biti iz strateških razloga kako Kardashian ne bi svjedočio protiv prijatelja.

Njegova licenca za bavljenje odvjetništvom istekla je u vrijeme Brownina ubojstva, ali ju je obnovio kako bi se pridružio odvjetničkom timu svog tadašnjeg prijatelja. Godinama nakon što je Simpsonovo suđenje završilo, Kardashian je navodno počeo sumnjati u to da je Simpson nevin, pa su njih dvojica prekinuli komunikaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:30