RANIJE BIO S KATE

Leo DiCaprio proveo noć sa ‘zločestom‘ Lottie Moss: Njezinu sestru ljubio je dok se ona još ni rodila nije

Leonardo DiCaprio 1993. bio je s Kate Moss, a sinoć je viđen kako se dobro provodi s njezinom sestrom Lottie (25)

Leonardo DiCaprio i Lottie Moss

 Profimedia/

Leonardo DiCaprio poznat je prema naklonosti mlađim ženama. A sada, 30 godina nakon što je hodao s njezinom starijom sestrom, Leo je proveo noć partijajući u društvu Lottie Moss (25) u londonskom noćnom klubu Chiltern Firehouse.

Očevidci su otkrili kako su sjedili zajedno tijekom zabave.

„Imate Leonarda i Lottie u istoj sobi, normalno da su gravitirali jedno prema drugome“, rekao je jedan izvor za Daily Mail.

„Pričali su i smijali se do kasnih sati, sve dok nije bilo vrijeme za polazak. Napustili su klub u ranim satima nakon što su se jako dobro proveli. Ljude je to navelo na tračeve jer oboje su poznate osobe koje uživaju u dobrom vremenu“, dodao je izvor.

image

Lottie Moss

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

„Leo i Lottie su se odlično zabavljali i činilo se da su jako bliski. Stigli su odvojeno, ali u razmaku od samo nekoliko minuta i bili su za stolom s drugim prijateljima. Njihova bliskost je privlačila poglede, a ljudi u klubu su spominjali Kate kao i činjenicu da je Lottie u pravim godinama za Lea“, rekao je drugi izvor za The Sun.

image

Leonardo Di Caprio

Chassery+pecquenard/Kcs Presse/Profimedia/Chassery+pecquenard/kcs Presse/profimedia

Lottie je prethodno hodala s Alexom Myttonom iz „Made In Chelsea“ devet mjeseci 2017. godine. Potom su je povezivali s bubnjarom The Vampsa Tristanom Evansom, ali i Brooklynom Beckhamom te TV voditeljem Romanom Kempom.

Ranije te večeri DiCaprio (49) je bio na londonskoj projekciji svog najnovijeg filmskog hita „Killers Of The Flower Moon“ s kolegicom Lilly Gladstone.

Nakon toga je otišao u restoran i bar Chiltern Firehouse koji je popularan među poznatima. U bar na zabavu je stigao prije Lottie. Ona se nije ni rodila kad je DiCaprio s njezinom sestrom Kate imao kratak ljubavni odnos u prosincu 1993., malo ranije prije nego što je ona prohodala s Johnnyjem Deppom.

image

Kate Moss

Justin Goff/Goff Photos/Profimedia/Justin Goff/goff Photos/profimedia

Par se upoznao u svojim tinejdžerskim godinama i provodili su puno vremena zajedno, a smatra se da je njihova romansa bila kratka. DiCaprio je trenutno u vezi s talijanskom manekenkom Vittorijom Ceretti (25) za koju njegovi prijatelji kažu da je njome „opijen“.

image

Leonardo DiCaprio i talijanski top model Vittoria Ceretti

Enrico Di Virgilio/Luca Sgro/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Enrico Di Virgilio/luca Sgro/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Prošli petak par je viđen na festivalu koji posjećuju mnoge zvijezde, Art Basel u Miamiju. Vittoria je bila i na njegovoj proslavi 49. rođendana prošlog mjeseca na kojoj su prisustvovali Beyonce sa suprugom Jay-Z-jem, Lady Gaga, Kim Kardashian, Salma Hayek, Chris Rock, Kate Beckinsale, Zoe Kravitz, Channing Tatum, Rita Ora, Zoe Saldana i Snoop Dogg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:43