ODLUČIO SE SMIRITI?

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid službeno zajedno? ‘Uhvatili su nas nespremne‘

DiCaprijev interes za Hadid pojavio se samo nekoliko tjedana nakon što su Camila i Leo prekinuli svoju četiri godine dugu vezu

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid

 Afp/Profimedia

Ekskluzivno za posljednje izdanje US Weekly, izvor blizak Leonardu DiCapriju rekao je da je 47-godišnjem glumcu manekenka Gigi Hadid, njegova nova djevojka, uvijek bila ‘slaba točka‘.

- On misli da je lijepa, naravno, ali i mudra i "cool" žena koja ima vrlo kulturan i obrazovan pogled na život - kaže izvor.

Naime, Hadid i DiCaprio službeno su u vezi i "imaju gomilu zajedničkih prijatelja", dodaje izvor, napominjući da su "svi sretni što ih vide zajedno, iako je mnoge od njih to uhvatilo nespremne.”

image

Gigi Hadid

Anthony Behar/Ddp Usa/Profimedia

Izvor tvrdi da je DiCaprio svjestan da su obožavatelji primijetili njegovu sklonost izlaženju s mladim modelima, od kojih su mnoge mlađe od 25 godina.

- Leo namjerno umanjuje tu činjenicu, ali ne može se poreći da ima određeni tip djevojke, ili ga je barem imao do sada - objašnjava izvor, misleći na činjenicu da je Hadid starija od glumčevih prošlih ljubavnih partnerica.

- Ali sa skoro 48 godina, on sve više postaje mekan i svojim prijateljima nagovještava da je manje zainteresiran za taj "playboy stil života" - dodao je izvor.

image

Leonardo DiCaprio

Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia

Ranije ovog mjeseca, drugi izvor nam je ekskluzivno rekao da je DiCaprio "primijetio Gigi" nakon što je prekinuo s Camilom Morrone početkom ljeta.

- Oni su prijatelji - rekao je izvor, ističući da Hadid u to vrijeme nije bila spremna "za romansu" s DiCaprijem. Stvari su se naizgled promijenile jer je dobitnik Oscara viđen s bivšom manekenkom Victoria‘s Secreta na afterpartyju 10. rujna tijekom New York Fashion Weeka.

image

Gigi Hadid

Jp Yim/Getty Images/Profimedia

Naime, DiCaprijev interes za Hadid pojavio se samo nekoliko tjedana nakon što su Camila i Leonardo prekinuli svoju četiri godine dugu vezu. DiCaprio je nakon veze posjećivao događaje i odlazio na odmor, a provodio je najviše vremena družeći se sa svojim prijateljima, kao što su Tobey McGuire i Jamie Foxx.

Hadid je, s druge strane, prethodno bila u dugogodišnjoj vezi s glazbenikom Zaynom Malikom. Bili su zajedno pet godina prije nego što su se zauvijek razišli u listopadu 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:44