SNIMLJENI NA JAHTI

Leonardo DiCaprio uhvaćen s novom, 26 godina mlađom curom: Je li mlada manekenka samo još jedna u nizu?

Leonardo DiCaprio, poznat po svojoj ljubavi prema mlađim modelima, opušta se na luksuznoj jahti na Ibizi u društvu mlade manekenke

Leonardo Dicaprio i model Megan Roche na jahti u društvu prijatelja
 

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Popularni holivudski glumac Leonardo DiCaprio (48) uhvaćen je u društvu manekenke Meghan Roche (22). Par je uživao u luksuznoj jahti na Ibizi.

No, izvor je ekskluzivno otkrio za Page Six da DiCaprio i Roche nisu u romantičnoj vezi te da je ljepotica zapravo u vezi s prijateljem glumca, koji je također bio na brodu.

image

Megan Roche

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Roche, odjevena u jednodijelni tamnoplavi kupaći kostim prekriven košuljom, viđena je kako pokazuje naklonost svom neidentificiranom partneru tijekom izleta jahtom.

image

Megan Roche u trenutku zabavljanja na Ibizi

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U međuvremenu, DiCaprio je viđen kako se sunča bez majice, samo u kupaćim gaćicama, dok je uživao u zadivljujućem pogledu s luskuznog plovila. Oskarovac je nosio bijelu kapu i sunčane naočale dok su on i njegova "posada" sjedili u čamcu koji ih je prevozio do velikog plovila Metador.

image

Leonardo DiCaprio sa prijateljima

Elkin Cabarcas/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Elkin Cabarcas/mega/the Mega Agency/profimedia

DiCaprio, inače, već tjednima uživa po Europi. Prošlog je utorka tako viđen na večeri u popularnom londonskom restoranu Chiltern Firehouse sa svojom majkom Irmelin Indenbirken i 28-godišnjom manekenkom Neelam Gill. Nekoliko dana ranije, viđen je kako izvodi plesne pokrete na luksuznom vjenčanju nasljednika iz svijeta umjetnosti, Joea Nahmada, i modela Madison Headrick na Sardiniji.

Iako je jasno da se DiCaprio zabavlja, također puno i radi. Holivudska zvijezda sudjelovala je na filmskom festivalu u Cannesu prošlog mjeseca, gdje je njegov film "Ubojice s cvjetnog mjeseca" u režiji Martina Scorsesea dobio velike pohvale na premijeri.

Proslavio je uspjeh filma prošlog tjedna s kolegama u povijesnom lokalnom dvorcu. Dok je bio u gradu, također je prisustvovao glamuroznom Air Mail događaju koji je organizirao Graydon Carter sa Scorseseom.

Uz sve to, također kruže glasine da DiCaprio izlazi s Gigi Hadid od rujna 2022. godine. Samo prošlog mjeseca, DiCaprio i Hadid, koja ima 28 godina, viđeni su kako napuštaju restoran Cipriani Downtown u Soho četvrti Manhattana, a u ožujku su oboje prisustvovali istoj zabavi povodom dodjele Oscara.

Izvor je ekskluzivno otkrio za Page Six u prosincu da Hadid ne shvaća ozbiljno stvari s DiCapriom te da joj je prioritet njezina kći Khai, koju ima s bivšim partnerom Zaynom Malikom.

U međuvremenu, DiCaprija su također povezivali s manekenkama Victoria Lamas (24), Eden Polani (19) i bivšom partnericom Bradleya Coopera, 37-godišnjom Irinom Shayk. Ranije je bio u vezi s glumicom iz "Daisy Jones & The Six", Camilom Morrone (25) četiri godine, ali su prekinuli u kolovozu 2022. godine.

image

Leonardo DiCaprio obožava jahte

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

DiCaprijeva ljubav prema manekenkama jednako je prisutna kao i njegova ljubav prema jahtama. Između mnogih svojih plovidbi, upamćeno je da se prošle godine zabavljao na jahti vrijednoj 150 milijuna dolara na umjetničkom sajmu Art Basel u Miamiju, a prošlog ljeta plovio je u St. Tropezu sa skupinom prijatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:38