LJUBAV ZA CIJELI ŽIVOT

Lepa Brena i Boba slave godišnjicu braka: Ovako su izgledali prije 32 godine, zbog njihove svadbe prekinut je Dnevnik

Na organizaciju svadbe potrošeno je tadašnjih 50.000 njemačkih maraka. Gosti su jeli 650 vrsta jela i na ražnju su se pekla 22 praseta

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović

 Mario Poje

U srijedu je Lepa Brena (63) slavila jer je u samo jednom danu rasprodala koncert u Zagrebu najavljen za 6. prosinca 2024., čak godinu dana unaprijed, što nikome dosad nije uspjelo. Danas pak slavi 32. godišnjicu braka sa svojim suprugom, Slobodanom Bobom Živojinovićem (60).

Podijelila je njihove dvije stare fotografije, a jedna od njih je ona s vjenčanja.

"Sretna godišnjica, 07.12.1991.", napisala je i uz datum te čestitku dodala emotikone zvijezde, djeteline i srca.

Upoznali se na vrhuncu karijera

Ljubavna priča ovog para započela je 1986. godine.

"Kad sam srela Bobu, svidjela mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da, kao i ja, nema puno vremena za gubljenje, jer su naše karijere tad bile u zaletu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sjećam se, upoznali smo se poslije premijere prvog dijela filma ‘Hajde da se volimo‘ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sjećam se da sam davala intervju i da me Raka s novinarkom zaključao u ured da možemo normalno pričati", rekla je Brena, a Boba se nadovezao.

"Brenu sam trebao još ranije upoznati jer smo je htjeli angažirati da pjeva na teniskom turniru, ali se Raka Đokić, njezin menadžer, kasnije naš kum, pravdao da ona ima puno obveza. Ali zaista jest tako, ona je stalno nastupala. Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: ‘Gdje si ti svih ovih godina?‘. To je bio sudbonosni susret, a prvih nekoliko mjeseci bilo je jako teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletim se iz Ibize u Zürich, dođem da bih je vidio", ispričao je bivši tenisač.

Svadba stoljeća

Zbog njihovog vjenčanja prekinut je čak i Dnevnik kako bi se par uživo uključio u program. Njihov poseban dan nazivali su "svadbom stoljeća". Mediji su pisali kako je na organizaciju svadbe potrošeno tadašnjih 50.000 njemačkih maraka. Gosti su bili počašćeni sa 650 različitih vrsta jela i na ražnju su se pekla 22 praseta. Nakon svadbe objavili su snimku na VHS kazeti što tad nije bilo uobičajeno.

Pjevačica je jednom prilikom govorila o tome kako su prošli svašta u svom braku.

"Boba i ja imali smo tu sreću da smo zajedno rasli kroz brak, zajedno se smijali, plakali, sve prolazili udvoje. Nas su spojile ne samo lijepe stvari, kojih je uvijek bilo na pretek, već i neke teške situacije koje smo preživjeli zajedno - otmica djeteta, raspad države, smrt roditelja… Tad vidite je li osoba kraj vas zaista vaš životni partner. Jer lako je biti dobar kad je sve dobro", rekla je Brena.

image

Lepa Brena i Slobodan Živojinović

Mateja Stanisavljevic/Ata Images/Profimedia/Mateja Stanisavljevic/ata Images/profimedia

Njihov sklad i sreću uznemirila je otmica njihova sina Stefana koji je otet 23. studenog 2000. ispred njihove kuće. Osmogodišnjak je vraćen kući nakon pet dana, živ i zdrav. Oko tog događaja kruže priče, ali nisu potvrđene. Najpopularnija je ona prema kojoj je Boba odnio novac otmičarima, a Brena ga je čekala u autu i pucala iz snajpera.

‘Doktor čarapa‘

U ponedjeljak su oboje bili u Zagrebu na predstavljanju Lady B čarapa, brenda na kojem surađuju.

"Zahvaljujući Breni sad sam doktorirao čarape. Mogu izaći na crtu svim stručnjacima kad su u pitanju čarape, tkanje i sve ostalo. Puno je vremena, ljubavi, entuzijazma i vjere trebalo da napravimo nešto što je drugačije", rekao je Boba.

image

Lepa Brena

Jutarnji List

Par trenutno slavi, osim godišnjice braka, poslovni uspjeh njihovog brenda čarapa, Brenin rasprodani koncert, ali i uspjehe supruge Bobina sina Filipa, Aleksandre Prijović, koja je ovih dana napunila pet zagrebačkih Arena.

Lepa Brena je otvorila i drugi dan koncerta, 7. prosinca 2024. Čini se onda da će 33. godišnjicu braka par slaviti u Zagrebu na Breninom koncertu za koji trenutno nije preostalo puno ulaznica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:52