INTIMNO PRIZNANJE

LEPA BRENA OTKRILA DOSAD NEPOZNATE DETALJE IZ SPAVAĆE SOBE Velika i dugovječna pjevačka zvijezda iskreno progovorila o tome koliko često vodi ljubav

 
 Lepa Brena / INSTAGRAM

Jedna od najvećih i najdugotrajnijih pjevačkih zvijezda s ovih prostora popustila je, i progovorila o intimnim detaljima iz svog života.

Otkrila je neke dosad nepoznate detalje iz spavaće sobe, otvorila dušu i rekla što ona i njen Boba rade između četiri zida spavaće sobe, piše Blic.

Iako je u yadnje vrijeme prati gadan peh, pa svako toliko iskrsne vijest o njenim zdravstvenim problemima, ona je ozbiljnije tegobe demantirala, a na svoje padove i nespretnosti odmahuje rukom i nasmije se. Ne govori puno ni o toj strani svog privatnog života.

Nikada ranije nije govorila o svom seksualnom životu, no ovaj put je napravila presedan i na pitanje o tome nasmijala se, i iskreno odgovorila:

'To kad ugrabimo slobodan dan. Pa, kakav seks, nije to na izvol'te. To kad imaš slobodan dan možeš planirati, a to je, znači, jednom tjedno. Ko ugrabi dva puta, taj je sretan'.

fatalni susret velike zvijezde i teniskog asa Bobe Živojinovića dogodio se daleke 1986., ta velika sudbinska ljubav, kako kaže Brena, donijela im je dva sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 00:49