OTVORILA SE

Lepa Brena otkrila najluđe mjesto gdje je vodila ljubav: ‘Moj Boba znao je gubiti teniske mečeve zbog mene‘

Pjevačica je otkrila i koliko je najviše zaradila u jednom danu, ali i kako joj je u braku

Lepa Brena u Kerempuhu

 Darko Tomas/Cropix

Jedna od najpopularnijih pjevačica bivše Jugoslavije, Lepa Brena, nedavno je nastupila s kolegom Zdravkom Čolićem, a sada je u emisiji Ognjena Amidžića s gledateljima podijelila detalje o sebi, ali i svom braku s bivšim tenisačem Slobodanom Bobom Živojinovićem.

Kad ju je voditelj pitao koje je najneobičnije mjesto gdje je vodila ljubav, Brena je odmah imala spreman odgovor: "Pa, u autu."

image

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović

Mario Poje/

Otkrila je i koliko je novca najviše zaradila u jednom danu.

"Malo ću i smanjiti cifru... Eto, 150 tisuća eura. Prodaš kuću i zaradiš puta deset! Ili auto, tako...", odgovorila je Brena, prenosi Mondo.

Podsjetimo, Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović godinama su u skladnom braku te su jedno drugome najveća podrška i u dobrim i u lošim trenucima. Kao kruna njihove ljubavi došli su sinovi Viktor i Stefan, a baš kao i svi drugi parovi, i u njihovom je braku ponekad bilo i trzavica.

image

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović

Mateja Stanisavljevic/Ata Images/Profimedia/Mateja Stanisavljevic/ata Images/profimedia

"Normalno je da se događaju i usponi i padovi. Moraju se gledati prioriteti, ne vjerujem da će svaka nova ljubav biti trajna. Bolje dobar razlaz nego loš brak", komentirala je pjevačica i dodala da je Boba čovjek koji se profesionalno ostvario. "On voli život, voli obitelj, a ja volim pratiti nekoga i volim imati jaku ličnost pored sebe", objasnila je.

Također je otkrila da je zbog nje znao i gubiti teniske mečeve.

"Boba je gubio mečeve da bi se vidio sa mnom. To je nevjerojatno, ali on je točno znao kad i gdje može izgubiti. Meni je bilo nevjerojatno da je on to želio, ali ipak je on čovjek profesionalac", otkrila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:15