VELIKI OBOŽAVATELJI

Lepa Brena pjevala na gej vjenčanju Hrvata i Srbina: Poslali po nju privatni zrakoplov, evo koliko su joj platili

Prema informacijama iz izvora bliskih mladencima, oni su Breni prepustili izbor pjesama koje će otpjevati jer vole sve njezine hitove

Lepa Brena

 Nenad Opacak/Cropix/

Dok hrvatski obožavatelji Aleksandre Prijović s nestrpljenjem očekuju početak prosinca i priliku da se raspamete na jednome od četiri rasprodana koncerta u zagrebačkoj Areni, njezina svekrva Lepa Brena pjevala je na vjenčanju gej para na Mallorci, a taj je angažman mladence navodno koštao ukupno 50.000 eura, prenosi Slobodna Dalmacija.

Mladoženja iz Beograda, koji gradi karijeru na svjetskoj modnoj sceni, veliki je Brenin obožavatelj od malih nogu, piše Mondo. On i partner, arhitekt iz Hrvatske, vjenčanjem su okrunili desetogodišnju vezu, a nisu žalili novca ni truda da im na svadbenom slavlju pjeva Lepa Brena.

Balkanska zvijezda, koju je pratio njezin bend, za nastup koji je trajao sat i pol vremena dobila je 30.000 eura, a mladenci su potrošili još 20.000 eura za sve ostale troškove.

Naime, po Brenu i bend poslali su u Beograd privatni zrakoplov, a u Palma de Mallorci su boravili šest dana u hotelu u kojemu noćenje izvan sezone košta 500 eura. Prema informacijama iz izvora bliskih mladencima, oni su Breni prepustili izbor pjesama koje će otpjevati jer vole sve njezine hitove.

Na svadbenom slavlju bili su članovi njihovih obitelji i prijatelji iz cijelog svijeta, a za sve njih je bilo organizirano razgledavanje grada i brojne druge aktivnosti.

Beogradski stilist je Lepu Brenu angažirao prije nekoliko mjeseci, a bio je spreman i pomaknuti vjenčanje ako bi ona bila zauzeta na planirani datum. No, sve se poklopilo, Brena je oduševila mladence i njihove goste, a nakon nastupa nastavila se s njima zabavljati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:57