NOVI BIZNIS

Lepa Brena poput J. Lo: ‘Pokrećem Brena beauty i Brena healthy, ali u modu se neću petljati‘

Za svoj gušt kupila jahtu, trenutno usidrenu u Budvi, a glavni pokretač svih poslovnih ideja je, priznaje, njezin suprug
Lepa Brena
 Instagram

Estradnjaci i kulturnjaci su se u doba korone okrenuli raznim poslovima. Pjevačica Lepa Brena (60) dala je intervju srpskom Blicu te otkrila sve detalje svojeg novog biznisa, okrenutom ljepoti i zdravlju, kojeg pokreće nakon što si je za svoj gušt kupila jahtu, trenutno usidrenu u Budvi, za koju je plan da plovi cijelim Jadranom i Sredozemlljem.

- Pa to je jedan lijepi brodić od nekih sto stopa, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Željeli smo sebi priuštiti nešto jer je bila specifična situacija. Nismo se mogli družiti, mogli smo samo ploviti. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam cijelog života zaista željela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla obići sve što sam željela - rekla je Brena.

image
Koncert Lepe Brene u Zagrebu 2019.
Tomislav Kristo/Cropix

Progovorila je i o tome da joj je dosta teško palo što Grand produkcija nakon 18 godina više nije u njezinom vlasništvu.

- Grand je naše dijete. Poraslo je, odraslo. Bio je trenutak i takav poslovni dogovor. Bez obzira na to što nismo u vlasničkim odnosima, uvijek ću ostati raditi i surađivati s Grandom jer to je nešto što je meni blisko, a u toj kući se osjećam kao u svom domu - izjavila je.

image
Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena
Instagram

Koju riječ rekla je i o svojem suprugu, bivšem tenisaču Slobodanu Bobi Živojinoviću (57).

- Glavni pokretač za sve velike poslove u mojoj kući, ja moram reći, je Slobodan Boba Živojinović. Od trenutka kada se prestao baviti tenisom, bio je pokretač svih velikih poslova unutar naše obitelji. Tako i Granda, pored Saleta i mene. Boba je sudjelovao u svim našim poslovnim projektima. Spremamo sada nešto novo, a ja ću se baviti nekim sitnim lijepim stvarima koje će biti posvećene ženama. Nešto što se zove 'Brena beauty' i 'Brena healthy'. Sigurno se neću baviti modom, zato što modu prepuštam velikim svjetskim kreatorima, a ja u tome nisam vična. Ne vjerujem da im mogu praviti konkurenciju. Neće biti šminka - tajanstveno je rekla pjevačica, dodajući da će ovim proizvodima pokazati kako sama živi i što koristi kako bi ostala ovako vitalna. Nedavno je nešto slično pokrenula i slavna J. Lo.

image
Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena
Instagram

Brena ne krije da joj nedostaju publika i scena.

- Da, nedostaju mi koncerti i publika. Moram priznati da za ovih godinu dana koliko sam se odmarala i apsolutno restartirala, da sam na neki način privatno uživala. Prvi put sam imala priliku da živim nekim normalnim životom, da legnem i ustanem na vrijeme, da jedem na vrijeme, mogu ustati i čitati, da vježbam… Mislim da je ova godina za nama bila veliki poučak za sve nas. Sa druge strane, ogromna briga za čitavu planetu i nadam se da oni koji su pametni i mudri da će nas odvesti, zaista nas ovako male i obične ljude, u nekom pravcu koji je bitan za čovječanstvo. Da vodimo računa jedni o drugima, da imamo empatiju jedni prema drugima, te da se poboljša politička i ekonomska situacija koja nas na neki način sve zabrinjava - rekla je Brena.

image
Instagram

Kako je i red, Brenu su upitali i za stav oko cijepljenja. Kaže da nije dvojila treba li se cijepiti ili ne.

- Znate, kako imam godine u kojima imam djecu, obitelj, unuče, prijatelje, poslovne obaveze. Imam sestru, familiju, njihovu djecu. Prosto sam htjela zaštititi sebe, ali i njih od bilo kakvih problema. Mislim da sam u onoj drugoj polovini života kada kažete da ste vlasnik 51 posto svog života. Želim ostatak života provesti stabilno i sigurno. One koje volim, želim zagrliti i poljubiti, a to su oni koji su meni najbliži. Svi ljudi u mojoj kući su cijepljeni, čak i oni koji rade kod nas - zaključila je.

image
Koncert Lepe Brene u dvorani Arena Zagreb 2019.
Tomislav Kristo/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:48