STAVILI U OGLAS

Lepa Brena prodaje luksuznu vilu u Miamiju, cijena prava sitnica: ‘Ima 6 kupaonica i vez za jahte‘

Čak je i garaža za 6 auta klimatizirana, a dizalo goste ekskluzivnih partija vodi krova odakle puca spektakularan pogled na ocean

Miami Beach (ilustracija lijevo), Lepa Brena i Slobodan Živojinović (desno)

Luksuznih 400 kvadrata odmah uz obalu mora, na obali Miamija, bazen u dvorištu, šest spavaćih soba, šest kupaonica i 2000 dolara troškova mjesečno samo za održavanje imanja.

Tako izgleda vila Lepe Brene i njenog supruga, bivše teniske zvijezde Slobodana Živojinovića u Miamiju izgrađena 1950. godine koju su kupili 2012. godine. Sada su je oglasili za prodaju i preko agencije Sotheby‘s za nju traže vrtoglavih 16,9 milijuna dolara, piše NY Post.

Oko njihove vile nalazi se mnoštvo luksuznih kuća koje su u vlasništvu javnih osoba. Agenti za prodaju u oglasu napominju kako je ulica u kojoj se vila nalazi jedna od najšarmantnijih u gradu, da je idealna za ekskluzivne partije na terasama te da ima jedan od najljepših pogleda na ocean uopće.

Treba li uopće dodati da je garaža za ukupno 6 automobila također klimatizirana, a privatni vez može prihvatiti desetmetarske jahte, dizalo do krova te jacuzzije.

image

Lepa Brena i Slobodan Živojinović

Mateja Stanisavljevic/Ata Images/Profimedia/Mateja Stanisavljevic/ata Images/profimedia

O prodaji ekskluzivne vile piše i NY Post, a zanimljivo prisjeća se i kako je Bobo Živojinović (59) ranije tvrdio da je imao aferu s princezom Dianom krajem 1980-ih dok je ona još bila u braku s tadašnjim princem Charlesom.

Živojinović i pop folk pjevačica Lepa Brena vilu su kupili još 2012., a zatim su odlučili izgraditi novu koja je dovršena ove godine.

Živojinović je stigao do polufinala turnira Australian Open 1985. i Wimbledona 1986., postigavši najbolji plasman u karijeri kao 19. tenisač svijeta u listopadu 1987.

Postoji međutim konfuzija o tome o kojoj je točno nekretnini riječ. Naime, u Miamiju se preko Sotheby‘a po toj cijeni na obali Miamija prodaje samo vila u Coconut Groveu, međutim Jutarnjem se javio prodajni agent koji tvrdi da nije riječ o istoj kući koja je oglašena na njihovim stranicama. Fotografije koje je objavio NY Post, a koje možete pogledati ovdje razlikuju se pak od fotografija u drugim medijima, a Lepa Brena rijetko je sama objavljivala fotografije na svom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:25