SMAZAO I SENDVIČ

Ležerni princ William u gay restoranu u Poljskoj: ‘Bila je to odlična noć‘

Jedan posjetitelj restorana fotografirao je 40-godišnjeg princa dok je sjedio za stolom u košulji bez kravate

Princ William u gay restoranu u Poljskoj

 Instagram/ Michalzaczynski

Princ William iznenadio je posjetitelje jednog gay restorana u Varšavi u Poljskoj kada je sjeo za stol pored njih i naručio jelo.

Posjetitelji Buetero Bistroa, koji je na internetu opisan kao "queer prostor", bili su zapanjeni kada su vidjeli nasljednika britanskog prijestolja kako uživa u večeri koja košta manje od 10 eura.

Jedan posjetitelj restorana fotografirao je 40-godišnjeg princa dok je sjedio za stolom u košulji bez kravate i konobaru govorio svoju narudžbu.

image

Princ William u gay restoranu u Poljskoj

Instagram/ Michalzaczynski

Izvor je za Daily Mail otkrio da je ‘tim iz Kensingtonske palače rezervirao lokalni restoran u blizini mjesta gdje su radili, a princ je odlučio poći s njima‘.

"Bila je to odlična noć. Tim je doista bio počašćen jer im se princ pridružio", rekao je upućen izvor za britanski tabloid. Vlasnik restorana otkrio je da je William naručio sendvič sa svinjetinom i cijelog ga pojeo.

Inače, princ je u posjeti Poljskoj kako bi izrazio podršku toj zemlji jer je pomagala izbjeglicama raseljenim zbog rata u Ukrajini. TIjekom službenog puta susreo se i s britanskim i poljskim trupama koje su na ukrajinsko-poljskoj granici te im je uputio pohvale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:01