ZALJUBLJENI BOGATAŠ

LEŽI NA MILIJARDAMA, A PONAŠA SE KAO TINEJDŽER Procurile nove poruke koje je najbogatiji čovjek svijeta slao ljubavnici: 'Ti si stvorena za mene!'

 
 Profimedia

Jeff Bezos (54) navodno je s ljubavnicom Lauren Sanchez (49) dijelio osobne razgovore koje je vodio sa ženom MacKenzie, piše Daily Mail.

U novoj seriji poruka koja je procurila u javnost, Bezos ljubavnici prepričava san koji je usnula njegova supruga.

'McKenzie je sanjala da sam preuređivao spavaću sobu i dok sam to radio, stvari su postajale sve čudnije i čudnije. Na kraju sam prišivao malene kornjače na kutove popluna. Žena mi je rekla da taj san nije teško protumačiti,' rekao je Bezos.

Među porukama koje su procurile u javnost je i ona u kojoj Jeff ljubavnici izjavljuje bezuvjetnu ljubav.

'Lauren, zaljubljen sam u tebe. Duboko. Znam da zvuči neobično, ali čak i male stvari poput onoga kad si predložila da od Bella zatražim dodatnu obuku, učinile su da te volim još i više.'

'Tvoja energija i ideje i znanje i duh me uzbuđuju.'

'Činiš me boljim čovjekom.'

'Ti si stvorena za mene. Siguran sam u to više nego sam ikada i išta bio siguran.'

'Ne moramo se brinuti da nam se padobran neće otvoriti jer skačemo zajedno. Prizemljit ćemo se sigurno jer smo odabrali jedno drugo.'

'Razmišljam o onome kad si mi predložila da od Bona zatražim dopuštenje da koristim njegovu muziku.'

Nije, doduše, jasno o kojoj Bonovoj pjesmi je riječ, no zna se da su se Jeff Bezos, Bono Vox i Bill Gates dogovarali oko zajedničkog ulaganja u jednu tehnološku kompaniju iz Seattlea.

Veza Bezosa i Sanchez otkrivena je samo nekoliko sati nakon što je šef Amazona na svojem Twitteru objavio da se nakon 25 godina braka rastaje od supruge MacKenzie.

Bezosova supruga i Sanchezin suprug za vezu su doznali krajem studenog prošle godine, iako Bezos, želeći zaštititi svoju djecu, tvrdi da je njegova žena znala i ranije.

Otkrivena je i vruća korespondencija Bezosa i atraktivne Sanchez tijekom koje joj je on slao obnažene fotografije, a doznalo se i da se par susretao na raznim lokacijama na koje je putovao privatnim zrakoplovom.

Međutim, među golupčićima je zaiskrilo nakon što je Bezos doznao da je njegova draga intimne fotografije i poruke koje joj je slao, prosljeđivala prijateljicama koje su, pak, slike i poruke dale novinarima.

Kazao joj je da je morala biti opreznija i ne pokazivati nikome njihovu privatnu prepisku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:20