U ARGENTINI

Liam Gallagher oduševio fanove posvetom Diegu Maradoni: Pogledajte jedan od najemotivnijih trenutaka

Noel i Liam Gallagher, braća iz legendarne britanske grupe, upoznali su Maradonu u ožujku 1997.

Liam Gallagher

 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Glazbenik Liam Gallagher posvetio je klasik "Live Forever" Diegu Armandu Maradoni na koncertu održanom u Buenos Airesu. Njegov potez okrunjen je ovacijama, a mnogi su također odali počast argentinskom nogometašu koji je preminuo 25. studenog 2020., te je upravo ta pjesma bila jedan od najemotivnijih trenutaka nekadašnjeg člana benda Oasis.

Noel i Liam Gallagher, braća iz legendarne britanske grupe, upoznali su Maradonu u ožujku 1997. u Sheratonu u Puerto Maderu. Upoznali su se nakon jednog od Oasisovih nastupa u hotelskom baru gdje su glazbenici otišli na piće nakon koncerta, a u koji je ‘Božja ruka‘ ili ‘Mali zeleni‘, kako su ga zvali, stigao u pratnji grupe prijatelja.

"Bili smo u Argentini, odradili smo koncert i nakon nekog vremena otišli smo u obližnji bar na piće. Odjednom se tamo pojavilo 30 ljudi. Izgledali su kao članovi bande iz Los autos locos. Pomislili smo koji se vrag događa, a onda sam saznao da je došao Maradona i da se popeo na drugi kat s hrpom muškaraca i djevojaka", prisjetio se glazbenik.

"Pitali smo prevoditelja možemo li se naći s njim, a on je otišao pitati za dopuštenje. Vratio se i rekao nam da mogu doći samo braća Gallagher. Otrčali smo gore, ušli i vidjeli sve što se događalo. Maradona je bio nasred prostorije i igrao se s čepom boce. Izbečio je oči, a i mi. Rekao sam mu: ‘Ovo je malo čudno, hajde da se je*** fotografiramo i odje*** odavdje. Znojio se kao svinja", rekao je Liam i zaključio: "Kad smo se okrenuli, nešto je rekao pa sam pitao što mi je to rekao. A onda su nam prenijeli da je rekao da ako taknemo neku od njegovih djevojaka, da će poslati nekoga da nas ubije."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:16