NE SLUŠA LIJEČNIKE

Liam Gallagher: ‘Radije bih bio u bolovima i invalidskim kolicima, nego otišao na operaciju kuka‘

Definitivno sam na silaznom putu. Oči su mi sje**ne, bokovi su mi sje**ni, imam staru štitnjaču, kaže roker o svom narušenom zdravlju

Liam Gallagher

 GEORG HOCHMUTH/APA/AFP

Bivši pjevač Oasisa, Liam Gallagher, koji će u rujnu proslaviti 50. rođendan, zbog dugogodišnjih problema sa štitnjačom pati od artritisa, no spreman je, kaže, prkositi savjetima liječnika iako bez tableta za spavanje ne može izdržati bol koju osjeća.

- Radije bih završio u invalidskim kolicima, nego trpio 'stigmu' koju nosi operacija zamjene kuka. Imam artritis, gadan. Otišao sam to provjeriti i moje kosti su zgnječene, kukovi su mi sje**ni. Gospođa mi je rekla: 'Možda će vam trebati operacija kuka, zamjena'... Nema šanse! U redu sam! Radije bih bio u bolovima, iako je to smiješno. Ali ta operacija, to je također stigma, govoriti ljudima da ste zamijenili kukove... Što je sljedeće? - pita se roker.

Časopisu Mojo rekao je kako je svjestan potencijalnih prednosti operacije kojoj se svake godine podvrgne tisuće ljudi u Velikoj Britaniji, ali on bi, dodaje, radije podnio "malo boli", prenosi The Telegraph.

- Nakon te operacije vjerojatno bih bio poput plesača Louieja Spencea, prebacivao bih nogu preko ramena dok sviram flautu! Ali meni ne smeta malo boli. Bol vas drži na nogama. Bol je u redu. Ma radije bih da me partnerica Debbie gura u invalidskim kolicima, nego da idem na operaciju zamjene kuka - izjavio je Liam.

Starenje, kaže, sve više osjeća - zbog upale zglobova i bolova u listovima odustao je od svakodnevnog trčanja na Hampstead Heathu i potražio pomoć akupunkturista.

- Definitivno sam na silaznom putu. Oči su mi sje**ne, bokovi su mi sje**ni, imam staru štitnjaču. Kad je hladno, bokovi kao da mi je**no pucketaju, pucketaju i pucketaju... Treba mi toplina. Ne mogu spavati noću od boli, bacam se po krevetu i okrećem. Uzimam biljne tablete za spavanje i one su mi spasile život. Popijem jednu i mogu sedam sati biti vani, bez boli, ništa. Ne, ne, ne mogu zamijeniti kuk... Sama ta pomisao, da me lome, ma nema šanse, radije ću završiti u invalidskim kolicima - zaključio je Gallagher.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:58