BIJESNI ROKER

LIAM IZVRIJEĐAO U2, KOJI JE NA ZAJEDNIČKOJ TURNEJI S NOELOM Ti papci bezveze mlate po gitarama i bubnjevima, a moj se očajni buraz Bonu uvlači u dupe

 
 Getty Images

Liam Gallagher, britanski roker koji je s bratom Noelom svojedobno imao kultni bend Oasis, trenutačno je u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje promovira novi solo album "As You Were". Kontroverzni Liam tom prigodom gostovao je u radijskoj emisiji koja će ostati zapamćena po njegovu neviđenom vrijeđanju kolega iz irskog benda U2.

- Užasno me boli kad čujem da ih zovu rock ’n’ roll dečkima. Ne znam s kojeg su oni planeta, ali definitivno ne žive na istom kao ja - ma oni su zarobljeni u nekom svom mjehuriću! Pa oni nisu snimili ništa rokersko u čitavoj karijeri! Samo bezveze mlate po gitarama i bubnjevima! Ne kažem da moraš snifati drogu s patuljčeve guzice, ali moraš napraviti barem ništo! Oni, pobogu, nisu u stanju ni olovku potrgati! Dobro naplaćuju - to je jedino što ti papci rade - divljao je 44-godišnji Liam Gallagher u radijskom eteru.

U intervjuu se narugao i šest godina starijem bratu Noelu, koji je trenutačno na velikoj svjetskoj turneji s dečkima iz U2, prenosi The Mirror.

- Za razliku od mog brace, koji samo liže dupe pjevaču Bonu, ja ozbiljno radim. Svaki put kad vidim Noela kako se kao neki napaljeni klinac vješa po 'zvijezdama', djeluje mi poput jadne uhode - zaključio je mlađi Gallagher.

Don't Look Back in Anger…' #London @themightyi #U2TheJoshuaTree2017

A post shared by U2 Official (@u2) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:54