HTIO JE BITI POP

Liam Neeson osuo paljbu po svećeniku: ‘Priznao sam da sam masturbirao, ono što je zaurlao me prestravilo‘

-Nikad više nisam išao na ispovijed, rekao je irski glumac koji je u mladosti bio ministrant i išao na misu svake večeri

Liam Neeson

 Ander Gillenea/Afp/Profimedia/Ander Gillenea/afp/profimedia

Liam Neeson (71) obračunao se sa svećenikom koji ga je izvrijeđao prije 55 godina. Irski glumac je naime u podcastu Conana O‘Briena ispričao kako je kao tinejdžer otišao na ispovijed i dok mu je nabrajao grijehe priznao da se samozadovoljavao.

Imao je tada 15 godina, kaže, a u posjetu njegovoj župi bili su misionari iz Afrike.

- Bio sam ministrant, svaku večer sam bio na misi, a onda sam otišao na ispovijed kod svećenika. Počeo sam sa standardnim stvarima, priznao sam da sam se svađao s majkom i sestrom, ispričao je Neeson, zvijezda koju najviše pamtimo po ulozi u trileru ‘Taken‘.

Dodao je kako je nekako u to vrijeme počeo masturbirati, pa je i to priznao svećeniku.

- Rekao sam mu da sam masturbirao, a on se zaderao: Što si učinio???I onda me napao i počeo zastrašivati da će mi na ruci izrasti trava jer to radim i da je to ‘zla praksa‘ s kojom odmah moram prestati, požalio se Neeson.

image
M6 Films/Grive Productions/Afp/Profimedia/M6 Films/Grive Productions/Afp/Profimedia

Kako je u to vrijeme u blizini ispovjedaonice molila grupa starijih žena, one su čule urlanje pa je Neeson posramljeno izjurio iz ispovjedaonice.

- To je doslovno zadnji put da sam bio na ispovijedi u životu, rekao je glumac koji je odrastao u obitelji tradicionalnih vjernika i čak razmišljao da postane svećenik prije glumačke karijere.

- Crkva me uvijek privlačila i dan danas propitkujem prirodu Boga. Dakle privlači me to, moram priznati, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:05