NE SLIČI NA SEBE

Lice slavnog glumca drastično se promijenilo, društvene mreže gore: ‘Što se tebi dogodilo? Stani s botoksom!‘

Izgled glumca koji promovira svoj najnoviji film Iron Claw još je jednom zaprepastio njegove fanove. Sve manje nalikuje na sebe

Zac Efron u filmu Iron Claw

 Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

"Izgleda kao princ Farquhar u Shreku", jedan je od stotina komentara o Zacu Efronu u videu sa snimanja za Entertainment Weekly objavljenom na društvenim mrežama. Nekadašnji ljubimac tinejdžerica s kolegama Jeremyjem Allenom Whiteom i Harrisom Dickinsonom promovira film The Iron Claw. Efron glumi profesionalnog hrvača Fritza Von Ericha, pravim imenom Jacka Adkissona, koji je postao slavan 1960-ih godina.

image

Zac Efron na setu filma Iron Claw

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

"Izgleda potpuno drukčije, što mu se dogodilo?‘, napisao je drugi začuđeni komentator dok je treći Efronu preporučio da stane s botoksom. Četvrti je njegovo lice usporedio s licem još jednog izmišljenog lika, Thanosa iz Osvetnika. Opći je zaključak da glumac više ne nalikuje na sebe, te da je zahvatima postigao kontraefekt pa umjesto da izgleda mlađe, izgleda starije. I plastično.

Efron (36) se jako potrudio doći u formu za ulogu profesionalnog hrvača s nevjerojatnom i tragičnom životnom pričom, što je bilo jasno po fotografijama koje su od prošlog ljeta curile sa seta. Nitko nije ni sumnjao da vrijedno radi na svojim mišićima i nije prvi put da se nabildao za potrebe uloge. Tema je njegovo lice koje se drastično promijenilo u posljednjih nekoliko godina - ima drugačiji oblik, a čak ni i čeljust nije ista kao na fotografijama starijim od pet godina.

image

Zac Efron 2023.

Imagespace/Alamy/Alamy/Profimedia/Imagespace/alamy/alamy/profimedia

Glumac je raznim intervjuima u protekle dvije godine izjavljivao da su promjene na njegovom licu posljedica nesretnog slučaja to jest ozljede koju je doživio kada se poskliznuo na par čarapa dok je trčao po kući. Pao je i razbio bradu o granitnu fontanu. Ustvrdio je kako su mu nakon toga, "kompenzirajući ozljedu čeljusti" narasli maseterični, žvačni mišići.

- Jednostavno su postali jako, jako veliki - rekao je Zac za Men‘s Health i dodao kako nije bio ni svjestan da se o njemu toliko priča na društvenim mrežama te da je njegova čeljust postala viralna tema, dok ga majka nije nazvala i pitala je li išao "pod nož".

- Kada bih smatrao važnim sve što o meni govore i što su sve u stanju ljudi reći, nikad ne bih mogao raditi ovaj posao - rekao je tada o komentarima.

A sumnja da je bio kod estetskog kirurga pojavila se prvi put kada je u travnju 2021. godine snimio video povodom Dana planeta Zemlje. U njemu se vidi velika promjena na glumčevom licu koja je šokirala mnoge - s izraženijim obrazima i istaknutijom linijom čeljusti.

image

Zac Efron 2017. godine

Abel Fermin/Shutterstock Editorial/Profimedia/Abel Fermin/shutterstock Editorial/profimedia

U obranu Efrona tada su stali mnogi njegovi prijatelji. Najupečatljiviji je bio Kyle Sandilands koji s Jackie ‘O‘ Henderson radi "The Kyle and Jackie O Show", najslušaniji radijski program u Australiji, te uspješan podcast. On je govorio kako glumac sigurno nije ništa operirao.

- Znao bih da je imao bilo kakav estetski zahvat - kazao je Sandilands i dodao kako je ionako besmisleno da filmska zvijezda traži pomoć kirurgije s obzirom na svoj dobar izgled.

- To je kao da imate Picassa, a onda date djetetu da crta prstima preko njega. Zašto bi itko normalan to radio? - rekao je voditelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 13:34