ATRAKCIJA NA PLAŽI

Lijepa glumica iz ‘Brzih i žestokih‘ pokazala savršenu liniju i muškarca kojeg ljubi nakon razvoda

Jordana Brewster s bivšim mužem, producentom Andrewom Formom, dijeli skrbništvo nad sinovima koje su dobili uz pomoć surogat majke
Jordana Brewster 
 Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Na samom početku pandemije, zbog koje cijeli svijet već godinu dana živi u svojevrsnom lockdownu, glumica Jordana Brewster teško se privikavala na "novo normalno". Lijepa 40-godišnjakinja, koju smo gledali u filmskoj franšizi "Brzi i žestoki", u jednom intervjuu svoju radoholičarsku narav u šali je usporedila s "hrčkom koji neprestano trči u kolutu", pa ni ne čudi što su je ove izvanredne covid okolnosti potpuno izbacile iz rutine.

- Prije svega sam zahvalna što je moja obitelj u ovim tjeskobnim vremenima ostala zdrava. U pandemiji sam shvatila da i sama trebam malo usporiti i više se fokusirati na mentalno zdravlje. Redovito idem na planinarenje, jednostavno moram biti vani i udahnuti svježi zrak. Imam tu sreću što živim u Los Angelesu, okružena sam prirodom, inače bih poludjela.

Nisam tip osobe koja može samo sjediti i ne raditi ništa. Moram imati obveze, želim se osjećati korisno. Provodim puno vremena sa sinovima Julianom (6) i Rowanom (4), čitam, čistim, popravljam, spremam... - rekla je nedavno lijepa glumica, koja je ovih dana s partnerom Masonom Morfitom i njihovim psom snimljena na plaži u Santa Monici.

image
Jordana Brewster s partnerom Masonom Morfitom
Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Jordana Brewster
Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Jordana je i ovaj put pokazala savršeno tijelo u bikiniju, a dobre gene je, kaže, naslijedila od majke, Brazilke Marije João, koja je svojedobno krasila naslovnicu časopisa Sports Illustrated.

- Moja mama ima nevjerojatnu radnu etiku i zbog toga joj se divim. I danas, iako je u 60-ima, redovito ide u teretanu i vježba. Ona je moja osoba od povjerenja, ne boji se reći mi istinu, makar ona bila i bolna. Jako smo bliske, toliko da sam, kad sam prvi put išla na botoks, molila upravo nju da ide sa mnom jer sam se užasno bojala. Rekla sam joj: 'Moraš biti uz mene, moraš paziti što rade da kasnije ne bih izgledala (pre)čudno - rekla je nedavno glumica, koja i sama uživa u čarima roditeljstva. Zbog svojih zdravstvenih problema djecu je dobila uz pomoć surogat majke, a skrbništvo nad sinovima danas dijeli s bivšim suprugom, filmskim producentom Andrewom Formom, s kojim je u braku bila od 2007. do 2020.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:37