NOVI TREND

Lijepa glumica otkrila tajnu svog besprijekornog tena: ‘Brijem lice svaki drugi dan, kao zvijer sam‘

Kubansko-američka zvijezda otkrila tajnu svoje besprijekorne kože, a riječ je o metodi dermaplaning

Eva Mendes

 Valerie Macon/Afp

Glumica Eva Mendes tvrdi da je toliko dlakava da mora brijati lice "svaki drugi dan". Čak je zbog toga samu sebe opisala kao "zvijer", donosi Page Six.

Naime, nakon što je na Instagramu kubansko-američka zvijezda otkrila tajnu svoje besprijekorne kože, a riječ je o metodi dermaplaning, zaintrigirani pratitelj je upitao koliko često to treba raditi. "Jednom mjesečno, svaka dva tjedna,...?"

"Ja sam zvijer pa mi vjerojatno treba svaki drugi dan! ", uzvratila je šaleći se na svoj račun 49-godišnja Mendes plastično opisujući kako to u njezinom slučaju izgleda. Tako tvrdi da joj je dovoljno da se naježi i da joj dlake izbiju, čak i ako je usred brijanja nogu pod tušem.

Dermaplaning je inače tehnika koja uključuje korištenje oscilirajuće oštrice za skidanje površinskih slojeva kože, što eliminira dlačice koje mnogi ljudi prirodno imaju na svom licu. Tretman također smanjuje pojavu ožiljaka od akni, finih linija i bora. Naravno, ne može mu se svatko podvrgnuti. I dok tako nazvana metoda sofisticiranije zvuči, Mendes voli nazvati stvari pravim imenom, pa je zato bez ustručavanja rekla: "Obrijala sam lice!". To je međutim izazvalo brojne reakcije.

"Primila sam puno komentara na moju prethodnu objavu od žena koje su brijale svoje lice godinama. U redu, pretpostavljam da je ‘dermaplaning‘ preferirana riječ, ali to je što jest i volim ga!", rekla je zvijezda "Hitcha", zahvalivši doktorici estetske medicine, dr. Mariani Vergara. Mendes je svoje iskustvo u Beauty Villa Vergara na Beverly Hillsu opisala kao "raj", rekavši da je također napravila "dijamantni piling" (mikrodermoabraziju) nakon čega je uslijedio "prijeko potreban kisik i opuštajuća maska".

Inače dermaplaning je tretman koji je već nekoliko godina dostupan u Hrvatskoj, a obavljaju ga i kozmetički saloni. Cijena mu je pristupačna, zbog čega je postao popularan i na našim prostorima. Inače je vrlo omiljen među holivudskim glumicama kao i Instagram zvijezdama širom svijeta, koje eto svoj besprijekorni ten ne duguju samo raznim filterima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:42