OSAM GODINA PAUZE

Lijepa glumica želi se vratiti na film, ali ne želi uloge koje imaju veze sa seksom: ‘Dakle, popis je kratak‘

Danas 48-godišnja Mendes posljednjih osam godina povećena je odgoju svoje djece

Eva Mendes

 Christopher Peterson/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Eva Mendes bi se mogla vratiti glumi, ali ima vrlo konkretne smjernice o tome kakav tip uloga bi prihvatila. I danas prelijepa i vrlo izazovna 48-godišnjakinja pojavila se u utorak u emisiji "The View" i govorila o tome što je potrebno da se prekine njezina skoro osam godina duga pauza kada su u pitanju angažmani u serijama i filmovima.

"Imam tako kratak popis onoga što bih radila. Prije no što sam dobila djecu, ako je projekt bio zabavan, prihvatila bih ga, ali sada neću raditi serije i filmove koje su nasilni ili mi uloge imaju veze sa seksom ili nasiljem. Dakle, popis je kratak, kazala je Mendes čija posljednja glumačka uloga, kako navodi The New York Post datira iz 2014. kada je igrala u filmu "Izgubljena rijeka", koji je napisao i režirao njezin suprug Ryan Gosling (41).

Na pitanje bi li sada razmislila o preuzimanju uloge koja odgovara njezinim novim kriterijima, Mendes je uzvratila kako se nada i da bi to bilo lijepo.

Na pitanje hoće li Mendes razmisliti o preuzimanju projekta koji zadovoljava njezine kriterije, rekla je: "Nadam se. Mora biti lijepo i čisto." Eva Mendes svratila je u "The View" kako bi razgovarala o odmoru od glume i kako bi odgojila svoju djecu – kao i o tome što traži u budućim glumačkim nastupima.

"Stvari poput Disneyja", predložila joj je suvoditeljica emisije Whoopi Goldberg.

"Disney! Savršeno", odgovorila je Mendes. Glumica inače nije samo orijentirana na odgoj djece, jer je suvlasnica i ambasador brenda za Skura Style.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:00