IZBOR LJEPOTE

Lijepa Indijka nova je Miss Universe: Zalaže se za ženska prava, glumi, jaše i igra šah

Harnaaz Sandhu, Miss Universe za 2021. godinu, iza sebe je ostavila 79 ljepotica

Miss Indije Harnaaz Sandhu

 Menahem Kahana/Afp/Profimedia

Održan je 70. po redu svjetski izbor ljepote, a titulu Miss Universe za 2021. godinu odnijela je Harnaaz Sandhu (21), Miss Indije.

Iza sebe je ostavila 79 ljepotica, a titulu prve pratilje osvojila je Miss Paragvaja Nadia Ferreira. Druga pratilja je Miss Južne Afrike Laleu Mswane. U top 16 ušle su predstavnice iz Južne Afrike, Venezuele, Paragvaja, Amerike, Filipina, Arube, Indije, Velike Britanije, Vijetnama, Japana, Bahama, Porto Rica, Paname, Singapura, Kolumbije i Francuske.

image

Miss Paragvaja Nadia Ferreira, Miss Južne Afrike Lalela Mswane; i Miss Indije Harnaaz Sandhu

Menahem Kahana/Afp/Profimedia

Prošlogodišnja pobjednica Andrea Meza uručila je krunu novoj Miss Universe prije nego što je Sandhu prošetala pistom u Izraelu.

21-godišnja ljepotica inače je snažna zagovornica jačanja položaja žena u svijetu, a priznala je da joj je veliki uzor poznata glumica Priyanka Chopra. Sandhu se također bavi glumom, a slobodno vrijeme voli provoditi baveći se jogom, plesom, kuhanjem, jahanjem i igranjem šaha, piše People.

Ovo je natjecanje bilo povijesno, jer se po prvi put natjecala predstavnica Ujedinjenih Arapskih Emirata te se prvi put u više od četiri desetljeća Miss Maroka vratila u natjecanje za izbor za Miss svijeta.

Hrvatsku je predstavljala lijepa Dubrovčanka Ora Ivanišević, no ona, nažalost, nije ušla u top 16 predstavnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:58