UŽIVA U VENECIJI

Lijepa kći slavnih holivudskih zvijezda skinula se u toples i pokazala grudi

Maya Hawke na filmskom festivalu u Italiji predstavlja novi film ‘Mainstream‘, a slobodno vrijeme koristi za odmaranje s društvom
Maya Hawke
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Američki model i glumica, 22-godišnja Maya Hawke, kći holivudskih zvijezda Ume Thurman i Ethana Hawkea, na ovogodišnjem 77. filmskom festivalu u Veneciji gostuje kako bi predstavila svoj novi film "Mainstream".

Nakon što je zablistala na crvenom tepihu, snimljena je u ležernom izdanju u društvu prijatelja.

image
Maya Hawke
Alberto PIZZOLI/AFP

Atraktivna brineta iskoristila je lijepe rujanske dane kako bi se osunčala u Italiji. Na plaži se skinula u toples, a iako je grudi prekrila ručnikom, nehotice ili ne, pokazala je i više nego što je htjela.

image
Maya Hawke
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Inače, Maya je u svijet glume kročila 2017. godine kad je dobila ulogu u hit TV mini-seriji "Male žene", a poslije je snimala i treću sezonu uspješnice "Stranger Things" te se pojavila u filmu redatelja Quentina Tarantina "Bilo jednom… u Hollywoodu".

Nedavno je u jednom intervjuu progovorila i o teškim danima koji su obilježili njezino školovanje.

image
Maya Hawke s prijateljicom
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Izbacili su me iz škole jer nisam mogla čitati dok sam bila dijete... Poslije sam išla u posebnu školu za djecu s poteškoćama u učenju. Trebalo mi je puno vremena da naučim čitati - i još uvijek mi je teško... Sa svakom lošom ocjenom padala sam u nižu i nižu skupinu za čitanje. Druga djeca zbog toga su me zadirkivala, ali moji su me roditelji izvrsno poticali da budem kreativna - izjavila je Hawke o svojoj borbi s disleksijom.

image
Maya Hawke s prijateljicom
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:41