DUA LIPA CVJETA

Lijepa Kosovarka opet ljubi! Bivši ju je optužio da je radoholičarka, no našla je vremena za romansu sa zgodnim Britancem

‘To je nova veza, ali ludi su jedno za drugim‘, otkrio je izvor

Dua Lipa

 B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

Dua Lipa ponovno ljubi! Pjevačica je, piše Page Six, u vezi sa zgodnim britanskim glumcem Callumom Turnerom. Njih su dvoje viđeni kako plešu na jednom afterpartyju u Los Angelesu povodom premijere njegova showa ‘Masters of the Air‘.

Sada je izvor potvrdio za Page Six da su zajedno.

"To je nova veza, ali ludi su jedno za drugim", otkrio je izvor.

Iako su tek na početku veze, očito je smatraju dovoljno ozbiljnom da ona dođe na njegov veliki događaj. "Ona je bila na premijeri kako bi mu pružila podršku", rekao je izvor.

image

Dua Lipa

Michael Tran/Afp

Osim u dugo očekivanoj ratnoj seriji, koju produciraju Tom Hanks i Steven Spielberg, Turner trenutno glumi i u najnovijem filmu Georgea Clooneya, "The Boys in the Boat". Prethodno se pojavio u dva nastavka filma "Fantastične zvijeri". Ranije je bio u vezi s Vanessom Kirby, koja je glumila princezu Margaret u Netflixovoj seriji ‘Kruna‘ od 2016. do 2017. godine.

image

Callum Turner

Robyn Beck/Afp

Lipa je ranije hodala s Anwarom Hadidom, bratom manekenki Belle i Gigi, a bili su u vezi od 2019. do 2021. Također ju se povezivalo s Jackom Harlowom i Trevorom Noahom. Nedavno je prekinula s redateljem Romainom Gavrasom (42), bivšim pjevačice Rite Ore, nakon burne osmomjesečne romanse.

„Roman je smatrao Duu radoholičarkom, ali ona ne namjerava usporiti ni zbog čega ni zbog koga“, rekao je nedavno izvor blizak paru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 05:19