ŽIVOTNI ZAOKRET

Lily Allen otvorila dušu: ‘Sramila sam se dečku priznati da sam bila na liposukciji‘

Lily se prije 20 mjeseci ostavila alkohola, a prije nešto više od četiri mjeseca i cigareta. Okrenula se zdravom životu
Lily Allen
 Planet Photos/Planet/Profimedia

Lily Allen je na svojem Instagramu otkrila da je "prije puno godina" radila liposukciju te da ju je bilo sram priznati taj estetski zahvat svojem bivšem dečku pa mu je. Kad je vidio ožiljak, lagala je da je bila na operaciji kuka.

35-godišnja pjevačica svojim se obožavateljima otvorila odgovarajući im na pitanja na Instagram Storyju. Otvoreno je pričala i o svojem braku, navikama vježbanja te činjenici da se ostavila alkohola i cigareta.

Na upit kako održava liniju rekla je da pet puta tjedno online vježba sa svojim trenerom.

Ispričala je i kako je upoznala Davida Harboura, s kojim se vjenčala prošlog rujna.

"Upoznali smo se u garderobi jednog chat showa. Bračni je život sjajan. Ne mogu se žaliti. Moj muž je predivan, a i ja se ovih dana osjećam prilično dobro," napisala je.

Lily se prije 20 mjeseci ostavila alkohola, a prije nešto više od četiri mjeseca i cigareta. Okrenula se zdravom životu.

"Nije loše," kaže. Jedan od fanova upitao ju je koja je najveća promjena koja joj se dogodila otkada je trijezna.

"Vjerojatno to što znam da nisam do sedam sati ujutro sjedila u nečijem dnevnom boravku i pričala sranja žvačući njihovo uho i generalno bivajući sklona sramoćenju i uvredama," iskreno je rekla.

Glumica je i ranije ove godine pričala o svojim ovisnostima. 2014. godine je bila na turneji s Miley Cyrus, te je tada konzumiralla drogu sličnu speedu kako bi smršavila.

O tome je pričala u podcastu The Recovery, kojeg vodi DJ Fat Tony.

"Podržavala sam tu djevojku koja je bila puno mlađa i puno atraktivnija od onog kako sam se ja osjećala. Razmišljala sam o tome kako mi nijedan stimulans više ne pomaže i kako bih možda trebala uzeti heroin," izjavila je.

Prisjetila se da je bila nestabilna i zbog činjenice da je prije deset godina u šestom mjesecu trudnoće bila izgubila sina.

Lily je danas, srećom, puno bolje i stabilnije. Ima 9-godišnju kći Ethel i 8-godišnju Marnie, a vratila se i produkciji glazbe. Prošlog ljeta je s familijom uživala i po hrvatskoj obali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:14