I DALJE SU U DOBRIM ODNOSIMA

LIZ HURLEY NESVJESNO OTKRILA VELIKU NOVOST O HUGH GRANTU 'O da, to mu je već peto. Sve ih je 'naštancao' nakon 50-e!'

 Instagram

Slavna glumica i supermodel Elizabeth Hurley (52) u četvrtak je potpuno nesvjesno u emisiji 'Watch What Happens Live' Andy Cohena otkrila sočan trač o svom bivšem suprugu.

Na pitanje voditelja 'je li iznenađena da njen bivši, Hugh Grant, ima toliko djece'.

Na to je Hurley uzvratila:

- Nimalo, pa dobio je još jedno prošlog tjedna. Sad ih ima pet, a sve ih je 'naštancao' nakon 50-e, kazala je Hurley.

Bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima i nakon kraha njihovog braka za koji je 'zaslužan' slavni glumac, pa nije nikakvo čudo da Hurley i dalje ima samo lijepe riječi za Granta.

- On je zbilja predivan otac. To što je dobio djecu pretvorilo ga je u bolju osobu. Prije je bio zbilja jadna osoba, a sad je malo manje jadan. Ne može se reći da nije napredavao, rekla je Hurley.

U siječnju ove godine otkriveno je kako Grant i njegova djevojka Anna Eberstein čekaju peto dijete. Par od prije ima dvogodišnju curicu i sina John Munga (5). Grant iz prijašnje veze s Tinglan Honga također ima sina Felixa (4) i kćer Tabithu (6), piše Entertainment Tonight.

Voditelj je slavnog modela upitao i za komentar jedne izjave njenog bivšeg u kojoj je Grant tvrdio kako ljudi jednostavno 'nisu stvoreni za monogamne veze'.

- Ne, uopće se ne slažem s tim, rekla je kroz smijeh Hurley te još jednom naglasila kako su ona i Grant i dalje u odličnim odnosima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:32