IZGLEDA ODLIČNO

Ljepotica koja je prije 30 godina žarila modnim pistama priredila ‘vrući‘ show u vlastitom domu

Nosim ono što me usrećuje, a što će drugi reći o mojoj garderobi - iskreno, živo mi se j**e, rekla je nedavno Helena Christensen
Helena Christensen
 INSTAGRAM

Helena Christensen (52), danska ljepotica koja je '90-ih žarila i palila svijetom mode, ovih dana aktivno promovira komade iz najnovije kolekcije brenda Staerk i Christensen, koji je osnovala s prijateljicom, umjetnicom i dizajnericom Camillom Staerk.

Bivši supermodel očito se odlično snalazi i u lockdownu - iako zbog pandemije koronavirusa nema klasičnih revija, Helena je u vlastitom domu u Catskillsu u saveznoj državi New York za svoje vjerne pratitelje na Instagramu priredila pravi 'vrući' show - sama je pozirala u vintage odjeći s vlastitim potpisom te pokazala kako i dalje izgleda besprijekorno.

- Odgoj u Danskoj definitivno mi je ulio osjećaj samopouzdanja - naučila sam kako prirodno pristupiti vlastitome tijelu. Danci ništa ne skrivaju, zato nikad nisam imala problema s pokazivanjem ljepota ženskoga tijela, tijela koje daje život, tijela koje je čudo samo po sebi... Gledam na to s umjetničke strane.

A što se tiče mog stila odijevanja - pa nosim ono što me usrećuje, a što će drugi reći o mojoj garderobi - iskreno, živo mi se j**e! - rekla je Christensen u nedavnom intervjuu, a prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:47