USPJEŠNA BLOGERICA

Ljepotica u društvu bivše Victorijine anđelice dugo je skrivala od čega boluje: ‘Bojala sam se‘

Bilo mi je devet godina kad su mi dijagnosticirali epilepsiju. Prvi napadaj ostavio me potpuno prestravljenom, kaže Camila Coelho
Camila Coelho i Alessandra Ambrosio 
 Crownmedia/mega/The Mega Agency/Profimedia

Brazilski supermodel Alessandra Ambrosio (39) uvijek je glavna atrakcija na svakoj plaži na kojoj se pojavi, no ovih dana, složit će se mnogi, u Santa Monici u Kaliforniji zasjenila ju je atraktivna sunarodnjakinja Camila Coelho.

Zanosne brinete snimljene su dok su igrale odbojku na pijesku, obje u bikinijima u kojima su pokazale besprijekorne figure.

A tko je zapravo prijateljica slavne manekenke, bivšeg zaštitnog lica megapopularnog brenda Victoria's Secret?

image
Camila Coelho i Alessandra Ambrosio
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Camila (32) kao dijete se s roditeljima iz rodnog Virginópolisa u Brazilu preselila u Pennsylvaniju u SAD-u, a sa suprugom Icarom Brennerom nedavno se skrasila u Bostonu.

Prije nego što je postala internetska senzacija i influencerica, lijepa Camila radila je u Diorovoj trgovini, a 2010. pokrenula je vlastiti beauty kanal i prometnula se u jednu od najpopularnijih blogerica - naime, na YouTubeu, gdje objavljuje videe na engleskom i portugalskom jeziku, ima više od tri, a na Instagramu skoro devet milijuna pratitelja.

image
Camila Coelho
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

A u nedavnom intervjuu za američko izdanje časopisa ¡Hola! Coelho je otkrila tajnu koju je dugo skrivala od javnosti.

- Imam epilepsiju... Bilo mi je devet godina kad sam dobila tu dijagnozu. Prvi napadaj zadesio me dok sam se igrala s prijateljicom, a posljednji se dogodio prije 11 godina dok sam spavala. Oba iskustva ostavila su me potpuno prestravljenom, bojala sam se za sebe, ali i moje najmilije...

image
Camila Coelho
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Dugo sam strahovala da će me okolina odbaciti, nisam željela da me ljudi zbog moje bolesti gledaju na drugačiji način... Ali sad sam odlučila progovoriti o svemu, osjećam da imam odgovornost, moja misija je nadahnuti ljude i pozitivno utjecati na njih - izjavila je Brazilka, koja bi, dodaje, u što skorijoj budućnosti silno voljela okusiti čari majčinstva.

- Naravno da želim imati djecu, no s obzirom na moje zdravstveno stanje i lijekove koje uzimam, trudnoću ću morati pomno planirati. Moram donijeti vrlo važnu i ozbiljnu odluku - zatrudnjeti na lijeku ili bez njega. Obje sa sobom nose velike rizike, ali sigurna sam da ću uz pomoć supruga i obitelji prevladati sve prepreke - optimistična je Coelho.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:48